Gyógyszer hírek

Életmód › Gyógyszer

Adósság miatt leállította a gyógyszerek szállítását a legnagyobb horvát gyógyszer-nagykereskedő

21.03.30 17:34

A legnagyobb horvát gyógyszer-nagykereskedő egy kórház kivételével az ország összes gyógyintézete számára leállította kedden a gyógyszerek szállítását 2 milliárd kuna (közel százmilliárd forint) kintlévőség miatt - közölte a vállalat igazgatója.

Pár éve még lehetetlennek tűnt: kérdezzen magyarul az Arcanum mesterséges intelligenciájától

21.03.30 06:34

Új szolgáltatással bővült az Arcanum, melynek ingyenes digitális kézikönyvtárát már régóta sokan használják. A mesterséges intelligenciára alapuló rendszer ugyan nem hibátlan, de magyar nyelven az első ilyen szintű megvalósítása az értő keresésnek.

Somogyi: Orbán jól vette észre az unió lassúságát

21.03.29 13:17

Elismerését fejezte ki Somogyi Zoltán baloldali szociológus a kormánynak, amiért helyesen döntött a keleti vakcinák behozataláról.

Országos tisztifőorvos: nagyon nagy az egyéni felelősség

21.03.29 06:40

Müller Cecília kifejtette, továbbra is a brit mutáns agresszív terjedésének vagyunk tanúi, rendkívül leterheltek a kórházak és az intenzív osztályok.     Közölte, a háziorvosok mellett a járvány kezelésében dolgozó valamennyi orvosnak lehetővé…

Már egymillió koronavírus-beteg életét mentette meg egy patikai gyógyszer

21.03.28 19:10

Az olcsó szteroidról gyorsan kiderült, hogy nagyon hatásos a koronavírus kezelésére, máig hozzávetőlegesen egymillió embert menthettek meg vele a világ különböző pontjain a becslések szerint.

Figyelmeztet a hivatal: innen érkezik a legtöbb hamis áru Magyarországra

21.03.28 18:04

A hamis áruk szállításának az egyik legfőbb csatornája a konténeres tengeri fuvarozás: 2014 és 2016 között így szállították a lefoglalt hamisított áruk összértékének 56 százalékát. A hajóval szállított konténerek több mint

A(z) "Gyógyszer" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Jelek, amelyek B12-vitamin-hiányra utalnak

Minél idősebbek vagyunk, annál kevésbé képes szervezetünk felszívni a B-12-vitamint az elfogyasztott ételekből, de bizonyos gyógyszerek szedése is hatással lehet a folyamatra. Az alábbi tünetek jelezhetik a hiányát.

Nagyvilág

A brit kormány új gyógyszerekkel küzdene a koronavírus-járvány ellen

A brit kormány ősztől legalább két olyan gyógyszert szeretne forgalomba hozni, amelyek elejét veszik a koronavírus terjesztésének és felgyorsítják a fertőzöttek felépülését - mondta kedden Boris Johnson miniszterelnök.

Életmód

Pfizer-oltás: egyeseknek lemondták az időpontját, megszólalt a kormányhivatal

A 24.hu több budapesti olvasója is jelezte kedden, hogy bocsánatkérően, magyarázkodva hívta fel a háziorvosa azzal, hogy meglévő időpontja ellenére mégsem tudja beoltani, mert a fővárosi kormányhivataltól nem kaptak…

Tudomány

Moody's: gyorsítják Közép-Európa növekedését az EU-források

Az új költségvetési időszakban a közép- és kelet-európai EU-gazdaságok kapják az Európai Unió kohéziós folyósításainak csaknem a felét, és a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak enyhítését célzó támogatásokkal…

 

Kategória ajánló