Gyógyszer hírek

Életmód › Gyógyszer

Vörös zóna lett India a mutáns miatt: Boris Johnson is lemondta az utazását

21.04.20 19:21

London - A covid vírus új mutánsának terjedése miatt lemondta közelgő indiai utazását Boris Johnson brit kormányfő. Hétfőn sajtótájékoztatón jelentette be a brit vezető, hogy ebben a helyzetben túlságosan nagy kockázattal járna a látogatás.

Megérkezett Kárpátaljára a Pfizer

21.04.19 12:49

Megérkezett Kárpátaljára az 1170 adag Comirnaty koronavírus elleni vakcina, melyet a Pfizer/Biontech cég gyártott, s melyet Ukrajna a COVAX globális program keretein belül kapott.

Vesztegzár alá helyezik India fővárosát

21.04.19 12:49

A főváros kórházai máris ágy- és oxigénhiánnyal küzdenek, és hiány van több, a vírus kezelésére használt gyógyszerből is.

A(z) "Gyógyszer" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Oltás után felborult a ciklusa? Mikor kell aggódni?

Kimaradhat, késhet vagy erősebb is lehet a menstruáció - ez egy újabb Covid-19-vakcina mellékhatás. Mely vakcináknál vizsgálták az oltások hatását a női ciklusra? Szakgyógyszerészünk elmondja.

Nagyvilág

NAV: Kérni kell a késedelmi pótlék törlését

A késedelmi pótlék felszámítása automatikus, ezért kell a törlést külön kérni. Azoknak, akik a koronavírus-járvány miatt nem tudják határidőben teljesíteni bevallási, beszámolási és adófizetési kötelezettségüket, és kérelmezik a…

Életmód

Gyereknap Romániában: oltási maratont szerveznek a 12-15 éveseknek

A román hatóságok elkezdtek dolgozni az oltási platform optimalizálásán, hogy 12 és 15 éveseket is regisztrálni lehessen a szüleik fiókjain keresztül, írta meg a Transindex.

Tudomány

Filmen mutatják be, milyen hatással volt a zeneiparra a koronavírus

Ismert zenészek, koncert- és fesztiválszervezők buzdítanak oltásra, mesélnek a járvány alatti tapasztalataikról a Hadd lássuk a kezeket! című húszperces riportfilmben, amelyet Lobenwein Norbert rendezett. “A szakmában mindig…

 

Kategória ajánló