Gyógyszer hírek

Életmód › Gyógyszer

Akár 9 százalékos is lehet az idei hiány

20.08.23 18:52

A gazdasági lassulás és az eddig meghozott adócsökkentések együttesen több mint 1400 milliárd forinttal csökkentik az államháztartás éves bevételét – mutat rá a Pénzügyminisztérium közleménye.

A mózeskosár ismét körbejárt

20.08.23 15:43

Tíz, idén augusztusban született kecskeméti gyermeket és szüleiket ajándékozta meg a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület vasárnap délután a Mózeskosár körbejár elnevezésű kezdeményezés keretein belül. A program célja,…

Lázár János: az erős magyar nemzetállam visszaigazolást nyert a koronavírus idején

20.08.20 19:10

Szent István álma az erős magyar államról 1020 év távlatából, 2020-ban visszaigazolást nyert a koronavírus idején – jelentette ki Lázár János szerdán Hódmezővásárhelyen, a Boldog Gizella-díj átadóján. Az országgyűlési képviselő…

Átadták a Boldog Gizella-díjakat Vásárhelyen

20.08.20 10:01

Könyves Gézáné Szporny Sarolta gyógyszerész és Sós Imre nyugalmazott iskolaigazgató, sportvezető kapta idén az elismerést. Source

Hat vakcina a célegyenesben

20.08.19 08:46

A már sok emberen tesztelés alatt álló, előrehaladott III. klinikai fázisban jelenleg hat vakcinával folynak vizsgálatok a SARS-CoV-2 ellen.

Hamis gyógyszerszállítmány a vezetőfülkében

20.08.19 08:40

A NAV munkatársai egy szerb kamion ellenőrzésekor több mint 28 ezer szem hamis gyógyszert találtak Röszkén – értesült az Objektív Hírügynökség a Nemzeti Adó- és Vámhivatal közleményéből.

A(z) "Gyógyszer" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Szerdától karanténkötelezettség nélkül lehet beutazni Ausztriába

Szerdától karanténkötelezettség nélkül lehet beutazni Ausztriába. A karantén szerepét átveszi az úgynevezett 3-G szabály, vagyis a határ akkor léphető át, ha rendelkezünk oltási igazolással, 24 óránál nem régebbi negatív teszttel vagy a…

Nagyvilág

Akár már a nyáron széteshet a Juventus dominanciáját megszakító Inter

A milánói klub tulajdonosát súlyosan érintette a koronavírus-járvány nyomán kialakuló gazdasági káosz, ami az ígéretesen alakuló projektet is veszélybe sodorhatja.

Életmód

„Az oltás nyomán már a járványból kifelé vezet az út”

Áder János felszólalt a Magyarország Barátai Alapítvány konferenciáján.

Tudomány

Akár már a nyáron széteshet a Juventus dominanciáját megszakító Inter

A milánói klub tulajdonosát súlyosan érintette a koronavírus-járvány nyomán kialakuló gazdasági káosz, ami az ígéretesen alakuló projektet is veszélybe sodorhatja.

 

Kategória ajánló