Gyógyszer hírek

Életmód › Gyógyszer

Ezek a legveszélyesebbek a magyarokra

20.01.26 09:43

A túlsúly és a mozgáshiányos életmód jelenti a legnagyobb veszélyt a magyarok egészségére - derült ki az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének (AIPM) legfrissebb kutatásából.

Sok gyógyszerhulladékot termelnek a háztartások

20.01.24 08:46

Az elmúlt tíz évben több mint 2500 tonna ilyen hulladékot gyűjtött be a lakossági szelektív gyógyszerhulladék begyűjtését végző nonprofit cég.

Megrázó személyes történetet posztolt Gyurcsány Ferenc

20.01.23 10:13

Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán osztott meg egy személyes történetet. A volt miniszterelnök Anna lányának próbált meg gyógyszert kiváltani, nem sok sikerrel.

Az év gyógynövénye idén a bíbor kasvirág

20.01.22 21:39

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság (MGYT) Gyógynövény Szakosztálya 2020-ban az év gyógynövényének, az echinacea (ehinácea) néven ...

2020-ban az év gyógynövénye a bíbor kasvirág

20.01.21 17:04

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság (MGYT) Gyógynövény Szakosztálya 2020-ban az év gyógynövényének, az echinacea (ehinácea) néven is ismert, bíbor kasvirágot választotta.

A(z) "Gyógyszer" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Néhány másodpercig segítség nélkül tud állni Zente

A gerincvelő-izomsorvadással küzdő kisfiú három hónappal ezelőtt kapta meg a 700 millió forintos génterápiás gyógyszert, azóta szülei több örömteli pillanatról is beszámoltak már Zente állapotát illetően. Édesanyja most egy apró, de…

Ország

Köd miatt zuhanhatott le Kobe Bryant gépe

Az egész világot sokkolta, mikor kiderült, hogy vasárnap Kobe Bryant kétszeres olimpiai bajnok, amerikai profi kosárlabdázó legenda és kislánya, Gaianna egy helikopter szerencsétlenségben az életüket vesztették.

Életmód

Újabb ígéretes eljárás a rákgyógyításban

Több rákbetegség esetében sikerről számoltak be, de élő emberen még nem próbálták.

 

Kategória ajánló