Gyod hírek

Életmód › Gyod

Ismét bejelentést tett Novák Katalin

20.12.28 11:26

Erről beszélt. Januártól hárommillió forintos otthonfelújítási támogatás, februártól pedig kedvezményes otthonfelújítási kölcsön is segíti a családok otthonteremtési terveit – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter hétfőn az MTI-vel. Novák…

Az LMP továbbra is követeli az otthongondozási díj emelését

20.09.09 09:58

Az LMP ismét benyújtotta az Országgyűlés elé az otthongondozási díj egységes emeléséről szóló javaslatát, hogy azoknak az ellátása is növekedjen, akik nem a gyermeküket, hanem például az idős hozzátartozójukat ápolják. Ungár Péter…

Ungár Péter: Nem üzengetésre van szükség, hanem megoldásra

20.08.10 13:07

Üzengetés és vádaskodás helyett rendezni kellene a konfliktusokat Gödön - ezt jelentette ki az LMP országgyűlési képviselője a Hír TV híradójának a gödi ellenzéki belháború kapcsán.

Ungár Péter felháborodott

20.06.02 14:16

Felháborítónak nevezte az LMP országgyűlési képviselője, hogy ma „azok keresnek a legkevesebbet, akik az államnak dolgoznak”.

A(z) "Gyod" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Novák Katalin: Ismét emelkedik a gyermekek otthongondozási díja

A családügyi miniszter videójában emlékeztet: a 2019-ben bevezetett Gyod lépcsőzetesen növekszik 2022-ig, az akkori minimálbér összegére.

Életmód

Novák Katalin: Ismét emelkedik a gyermekek otthongondozási díja

A családügyi miniszter videójában emlékeztet: a 2019-ben bevezetett Gyod lépcsőzetesen növekszik 2022-ig, az akkori minimálbér összegére.

Politikus

Az LMP elutasítja a PTE modellváltását - Petíciót indítanak

Az LMP elutasítja a Pécsi Tudományegyetem "erőltetett" modellváltását, amellyel kapcsolatban a párt frakcióvezetője hétfőn úgy fogalmazott: nem fogják tétlenül nézni, hogy az egyetem vagyona és irányítása fideszes káderek által vezetett…

Politikus

Rétvári: Azért írják a tankönyvben, hogy a férfi politizál, a nő érzelmi életet él, mert ezek a jellemzők

Genderezett egy sort az államtitkár, amikor Ungár Péter megkérdezte, miért van arról szó a tankönyvben, hogy a férfiak beszélnek a politikáról és az üzletről, a nők pedig az érzelmi életről.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló