Gyermekjogok Világnapja hírek

Közélet › Gyermekjogok Világnapja

Kék fénybe öltözött Jászboldogháza a gyermekjogok világnapján

20.11.20 20:01

Kék fénnyel világították meg péntek este a közintézmények épületeit Jászboldogházán a gyermekjogok világnapja alkalmából.

A(z) "Gyermekjogok Világnapja" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

A homofóbia gyökeret vert Európában – aggódik az Európa Tanács főtitkára

A homofóbia, a szexuális kisebbségeket érő hátrányos megkülönböztetés mély gyökeret vert Európában, a társadalmi hozzáállás lassan változik - közölte az Európa Tanács főtitkára hétfőn, a szexuális kisebbségek hátrányos…

Közélet

Kékbe borult a Nagyerdei Víztorony

A gyermekjogok világnapja alkalmából a debreceni Nagyerdei Víztornyot is az UNICEF színe, kék fény ragyogta be a pénteki sötétedés után.

Közélet

Karácsony angolul fogja bejelenteni, hogy nem épül meg a Fudan egyetem - ha nyer

Trónfosztásról, egyesítésről, programról is beszélt az ATV-n. A Magyar Hangnak pedig elárulta, hogy a kolbászt jobban szeretni a párizsinál.

Közélet

Norvég Alap: nem tudtak megegyezni a pénzosztásról

A Vöröskereszt, az Ökotárs Alapítvány és az Autonómia Alapítvány párosa, valamint a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat is jelentkezett egy-egy konzorcium részeként az EGT- és Norvég Alapok civil pénzeinek elosztására …

 

Kategória ajánló