Gyerekprogram hírek

Esemény › Gyerekprogram

Folytassa Vajdaság! – Tematikus nap a Hagyományok Házában március 9-én

19.02.28 16:01

A Muravidék-nap adventi sikere nyomán március 9-én a Budai Vígadó a Vajdasági-napnak ad otthont. Az egész napos rendezvényt népzenei események, gyermekprogramok, gasztronómiai bemutatók teszik változatossá.

A Meute fellépésével indul az Akvárium Tavasz Terasz

19.02.25 13:28

A program április 5-én, az elképesztő techno-rezesbanda, a Meute fellépésével indul majd, amit április 22-éig akusztikus koncertek, hétvégenként pedig gyerekprogramok követnek. A belépés most is ingyenes! Ismét jelentkezik az egyik legnépszerűbb…

Felújítják az Álomutazót karácsonyra

18.12.18 16:53

Karácsony előtt és után nem is jöhetne semmi jobb, mint egy jó családi program. A tavaly nagy sikerű szuperprodukció idén újraéled, ugyanúgy a BOK csarnokban, sztárokkal, lenyűgöző látványvilággal és fantasztikus slágerekkel.

Keszthely - Újévig ünnepelnek - programok a főtéren és a város más pontjain

18.12.04 09:49

Szombaton Keszthelyen is megnyílt az adventi vásár a főtéren, ami a karácsonyig a hétvégéken zajló rendezvények mellett egyben a szilveszteri, újévi programoknak is keretet ad.

Advent a felkészülés ideje

18.12.01 20:13

Advent első vasárnapja van, ma kezdődik a karácsonyra történő lelki felkészülés négy vasárnapon át tartó időszaka. A keresztények böjttel, bűnbánattal és jócselekedetekkel is készülnek Jézus születésének ünnepére - olvasható a Magyar Katolikus Püspöki…

Élő betlehemmel és családi programokkal készül az adventre a Várkert Bazár

18.11.17 08:04

Élő betlehemmel, koncertekkel, táncszínházi előadásokkal, gyerekprogramokkal és kézműves vásárral is készül az adventi időszakra december 2. és 23. között a Várkert Bazár.

Verssel nyitották meg a marosvásárhelyi könyvszemlét

18.11.15 06:12

Kisdiákok énekelték Bertóti Johannával együtt csütörtökön Weöres Sándor Világvégi kopár fa című megzenésített versét – ezzel a momentummal vette kezdetét a 24. Marosvásárhelyi Nemzetközi Könyvvásár a Színház téren.

A(z) "Gyerekprogram" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Felvidéki napot rendez a Hagyományok Háza

Október 26-án gyermekprogramokkal, népzenei összeállításokkal, film- és lemezbemutatókkal várják az érdeklődőket.

Kultúra és szórakozás

Összefogtak a Crohn-beteg családanyáért

Jótékonysági koncerttel segítették az ácsiak egy súlyos Crohn-beteg anya gyógyulását. A 28 éves nőt pénteken átszállították egy németországi kórházba, ott folytatódik a gyógykezelése. A helyiek pedig összefogtak, és…

Esemény

7 balatoni családi program egy helyen

Szétnézhettek egy víztorony tetejéről, megcsodálhatjátok Magyarország egyedülálló ásványmúzeumát, ugrálhattok a játszóházban, és felülhettek akár tevehátra is. A Balaton ősszel is kiváló hétvégi programlehetőség az egész…

Kultúra és szórakozás

Edward Norton díjat kap a Camerimage fesztiválon

Ő volt a forgatókönyvírója, főszerepelője és rendezője az Árva Brooklyn című filmnek, amely a Camerimage fesztivál versenyprogramjában szerepel.

 

Kategória ajánló