Gyereknap hírek

Esemény › Gyereknap

Online programokkal helyettesítették a legtöbb gyereknapi rendezvényt

20.05.31 19:10

A rendőrség és a tűzoltóság is készített gyereknapi videót. A rossz idő ellenére azért sokan kimerészkedtek: volt, aki például valamelyik vadasparkban töltötte a napot, a Debreceni Vidámparkban pedig idén már a 60. gyereknapot rendezték meg.

Koronavírus: Online elérhető lesz a Vörösmarty Színház legnépszerűbb gyerek előadása gyereknapon, jól működik a vérplazma terápia - 88. nap

20.05.31 18:31

3867 főre nőtt a fertőzöttek száma az országban. Online gyereknapi meglepetéssel készül a fehérvári színház, javul az állapota a jelenleg vérplazmával kezelt négy magyar betegnek. A szombati nap összefoglalója.

Az LMP követeli a szociális szférában dolgozók azonnali, 60 százalékos béremelését

20.05.31 17:04

Az LMP a közoktatás minden szintjébe beépítené a környezeti nevelést, amelyet az új nemzeti alaptanterv részévé is tenne - mondta Kanász-Nagy Máté, a párt elnökségi titkára vasárnap, a Facebookon közvetített online sajtótájékoztatón.

Videókkal kívánnak boldog gyereknapot a rendőrök és tűzoltók

20.05.31 14:07

Szintén május utolsó vasárnapján ünnepeljük a gyerekeket is. A rendőrök és a tűzoltók videókkal kívánnak boldog gyereknapot.

Rendhagyó gyermeknap a Müpával

20.05.31 10:07

A Müpa online tartalmaiból ajánl az alkalomhoz illőt, és kreatív, könnyen megvalósítható ötletekkel segít, hogy minden korosztály számára felhőtlenül alakuljon a hétvége.

A(z) "Gyereknap" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Esemény

Elmaradt a gyereknap is

A járványhelyzet miatt idén elmaradt a városi gyereknap is. Az év egyik legszebb ünnepén az önkormányzat mindig rengeteg játékkal, és szórakoztató műsorral készül a kicsiknek és nagyobbaknak. A pöttyös dekorációban pompázó…

Életmód

Kútból mentettek ki egy embert Esztergomban

Tűzoltóink a hosszú hétvégén sem unatkoztak, hiszen ismét több esethez kellett vonulniuk a térségünkben. Két személygépjármű frontálisan

Kultúra és szórakozás

Győri építészek és értelmiségiek a színház bontásáról: inkább ne!

Nyolc győrhöz kötődő építészt és értelmiségit kérdezett az építészfórum, közülük hatan nem bontanák el az épületet.

Életmód

A 22. hét jelentősebb káresetei

Az elmúlt héten a megye tűzoltóit 83 alkalommal riasztották, amiből 22 műszaki mentés volt.

 

Kategória ajánló