Gyereknap hírek

Esemény › Gyereknap

Király Viktorral indul a strandszezon Siófokon

19.05.02 14:09

Rengeteg kulturális, sport és szórakoztató program közül lehet válogatni májusban Siófokon: a gyereknapi rendezvények mellett a hónap legfontosabb eseménye a Strand Szezonnyitó lesz május 17-19. között, amelyet idén először rendez meg a város. Az…

Felújították az Egri csillagok musicalt

19.04.29 13:18

A zeneileg és dramaturgiailag is megújult művet május 26-án, gyereknapon láthatja először a közönség.

Több távon indítják a mezőnyöket a május 25-i II. Bükfürdő-Csepreg Félmaratonon

19.04.25 17:39

A jótékonysági célú II. Bükfürdő–Csepreg Félmaratonról tartottak sajtótájékoztatót a monstre program szervezői szerdán a fürdőn. A május 25-én rendezendő, két helyszínes versenyt mindkét városban összekapcsolják a gyereknappal.

Havasi Katalin: El a pártpolitikával a Gyermeknaptól!

19.04.19 08:51

A vásárhelyi Tiszta Szívvel Egyesület elnöke reagált a Vásárhely Jövőjéért Egyesület vezetője, Szabó Margit nyílt levelére (ami a Polgármesteri Hivatal Gyorshír szolgálatán jelent meg) a gyereknap körüli kálvária kapcsán.

Piaci programok a fővárosban

19.03.31 16:32

Buda egyik legkedveltebb piaca a Fény utcai a kiváló áruk és termékek mellett, számos programmal is várja az oda látogatókat.

Hollandiából megérkezett a kétszázadik kamionnyi adomány Magyarországra

18.11.10 14:15

Hálaadó gyermeknapot tartottak szombaton Debrecenben abból az alkalomból, hogy megérkezett a városba a holland Stichting Kinderen in Nood (Gyermekek Szükségben Alapítvány) kétszázadik kamionja. A holland szervezet a Magyar Református…

A(z) "Gyereknap" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Lufira kötözött horogkeresztes zászló lebegett Budapest felett

Lebegő horogkeresztes zászlót fedezett fel a 444.hu olvasója a Nyugati pályaudvar bejáratánál.Vajon mi lehetett ez, filmforgatás, vagy náci gyermeknap?

Életmód

Égett az avar Pródnál

Kora este Hajdúböszörmény- Pród külterületén ötszáz négyzetméteren égett a száraz avar. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Életmód

Országos döntőbe jutottak a félegyházi birkózók

Hétvégén rendezték meg Orosházán a szabadfogású diákolimpia területi döntőjét, ahol a félegyházi birkózók kiválóan szerepeltek.

Kultúra és szórakozás

Bálint György szobrot kapott ajándékba

Nem szokványos dolog az, hogy valaki szobrot kap ajándékba. Várdán pedig ez történt.

 

Kategória ajánló