GVH hírek

Gazdaság › GVH

Koronavírus: Óvatosan a csodaszerekkel!

20.03.20 21:58

Sokan keresik most azt a csodaszert, amellyel megvédhetik magukat és családjukat a betegségtől. Ezt kihasználva, számos vállalkozás hirdet a vírus elleni hatékony védelmet biztosító terméket. Mennyire lehet-e hinni az ilyen reklámoknak és…

Koronavírus: megtévesztő reklám miatt csapott le a hatóság

20.03.20 19:37

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított a www.shopolo.hu weboldalon, valamint Facebook és Instagram posztokban az Antiseptic, illetve Antivirus elnevezésű terméket népszerűsítő vállalkozással szemben.

Elhalasztja a tárgyalásokat a GVH Versenytanácsa

20.03.19 15:20

A koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet idején nem tart tárgyalásokat és meghallgatásokat a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) Versenytanácsa - közölték.

Döntött a GVH a DIGI-Invitel fúzióról

20.03.18 16:43

2018 végén félrevezető információszolgáltatás miatt vonta vissza a GVH a DIGI-Invitel fúzióról hozott döntését, és újranyitotta a fúzió vizsgálatát. Az ismételt eljárás most lezárult, összesen 82 települést érintő beavatkozással. A Gazdasági Versenyhivatal…

Hogyan hathatnak az összehasonlító oldalak a fogyasztói döntésre?

20.03.16 09:06

A Gazdasági Versenyhivatal közzétette a digitális összehasonlító eszközöket érintő, fogyasztóvédelmi szempontból releváns megállapításokat tartalmazó piacelemzését.

Legyen körültekintő!

20.03.13 11:40

A Gazdasági Versenyhivatal a COVID-19 megbetegedésekre tekintettel az alábbiakra hívja fel a fogyasztók, a hirdetők, a hirdetések közzétevői figyelmét.

Gvh: A digitálisan elérhető összehasonlító eszközök kockázatosak is lehetnek

20.03.13 00:48

Egyre több és egyre változatosabb az olyan weboldal, amely a fogyasztók számára optimális termékek felkutatását segíti, ezek többnyire hasznosak, ám bizonyos kockázatokat is magukban foglalnak - derült ki a Gazdasági Versenyhivatal (Gvh) új…

Lehet, hogy nem is ingyenes a Viber? Vizsgálódik a GVH

20.03.02 19:22

A Gazdasági Versenyhivatal szerint feltételezhető, hogy a felhasználók az adataikkal fizetnek a szolgáltatásért. A Facebookot már büntették ezért.

A(z) "GVH" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Százmilliós bírság a nagy ígéretek miatt - vastagon fogott a GVH tolla

Tisztességtelen gyakorlatot folytatott a fogyasztókkal szemben az egy cégcsoportba tartozó JLM PowerLine Kft. és a BioTech USA Kft. a Gazdasági Versenyhivatal megállapítása szerint.

Gazdaság

A Facebook csaknem megkétszerezte negyedéves nyereségét

A Facebook reklámbevétele a negyedévben 10 százalékkal, 18,321 milliárd dollárra nőtt.

Nagyvilág

Esélytelennek tűnik a nyájimmunitás

Súlyos járványhelyzet esetén is csak a társadalom kis része szerez védettséget a koronavírussal szemben – derült ki egy új olasz tanulmányból.

Gazdaság

Gigabírsággal büntetik a lengyelek a Gazpromot

A Lengyel Verseny- és Fogyasztóvédelmi Hivatal (UOKiK) hétfőn bejelentette, hogy 57 millió dolláros bírságot szab ki az orosz Gazprom gáztársaságra, mert az Északi Áramlat 2 csővezeték építésével kapcsolatban megsértette a…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló