GVH hírek

Gazdaság › GVH

Rigó Csaba Balázs veszi át a GVH vezetését

20.03.30 11:32

Az Országgyűlés gazdasági bizottsága hétfőn támogatta Rigó Csaba Balázs kinevezését a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) élére.

Hogyan lehet most reklámozni? A GVH már vizsgálódik

20.03.26 12:05

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) fokozott figyelemmel vizsgálja a vírusokkal és baktériumokkal szemben védelmet kínáló termékek reklámját. Így többek között azt, hogy a hirdetések ne keltsék megalapozatlanul azt a látszatot, hogy egy adott termék…

Elnézőbb lehet a Versenyhivatal a létfontosságú eszközök gyártóival szemben

20.03.25 05:07

Az európai versenyjog még különleges gazdasági helyzetekben is csak nagyon indokolt esetben enged eltérést a szigorú megközelítéstől, ami a versenykorlátozó magatartások minden formáját tiltja, hogy ezzel segítse elő az európai közös piac…

Hatósági ár megszabását kérte szájmaszkokra, tisztítószerekre és kézfertőtlenítőkre a GVH az Emmitől

20.03.24 17:43

Egyre több hír érkezik hatalmas áremelésekről, 7500 forintos maszkról készült kép köröz az interneten, egekig drágult fertőtlenítőszerekről, hirtelen duplájára kínált krumpliról kaphatunk jelzéseket, vagy a Lehel téri piacról, ahol sokak…

Alkotmánybíróvá választották Juhász Miklóst

20.03.24 14:09

A képviselők 134 igen szavazattal, 22 nem ellenében és 1 tartózkodás mellett döntöttek az új alkotmánybíró személyéről szóló titkos szavazáson.

Alkotmánybíróvá választották Juhász Miklóst

20.03.24 14:09

Az Országgyűlés kedden alkotmánybíróvá választotta Juhász Miklós jogászt, a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) elnökét, aki a közelmúltban elhunyt Balsai István volt igazságügyi miniszter helyét foglalhatja el a tizenöt tagú testületben.

„Vírusellenes” szer reklámját vizsgálják

20.03.23 12:23

A GVH eljárást indított egy ’ANTISEPTIC’, illetve ’ANTIVIRUS’ elnevezésű terméket népszerűsítő céggel szemben.

Vírusokkal és baktériumokkal szemben védelmet kínáló termék reklámját vizsgálja a GVH

20.03.22 05:37

A Gazdasági Versenyhivatal eljárást indított a www.shopolo.hu weboldalon, valamint a Facebook és Instagram posztokban az ’Antiseptic’, illetve ’Antivirus’ elnevezésű terméket népszerűsítő vállalkozással szemben.

Koronavírus: Óvatosan a csodaszerekkel!

20.03.20 21:58

Sokan keresik most azt a csodaszert, amellyel megvédhetik magukat és családjukat a betegségtől. Ezt kihasználva, számos vállalkozás hirdet a vírus elleni hatékony védelmet biztosító terméket. Mennyire lehet-e hinni az ilyen reklámoknak és…

Koronavírus: megtévesztő reklám miatt csapott le a hatóság

20.03.20 19:37

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított a www.shopolo.hu weboldalon, valamint Facebook és Instagram posztokban az Antiseptic, illetve Antivirus elnevezésű terméket népszerűsítő vállalkozással szemben.

A(z) "GVH" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Bekavart egy informatikai hiba - nem büntette meg a GVH a Wizz Air-t

Lefolytatta a versenyfelügyeleti eljárását a GVH, a Wizz Air a döntés szerint megtévesztő kereskedelmi gyakorlatot folytatott, de a bírság elmarad.

Gazdaság

A Facebook csaknem megkétszerezte negyedéves nyereségét

A Facebook reklámbevétele a negyedévben 10 százalékkal, 18,321 milliárd dollárra nőtt.

Nagyvilág

Romániában kevesebb fertőzést diagnosztizáltak, de nőtt a súlyos esetek száma

Bukarest - Romániában az utóbbi két hét napi átlagánál kevesebb új koronavírus-fertőzést diagnosztizáltak hétfőn, ugyanakkor tovább emelkedett az intenzív terápiára szoruló súlyos betegek száma.

Gazdaság

Határidő jár ma le az élelmiszerlánc-felügyeleti díj befizetésének tekintetében

Az élelmiszerlánc szereplők többsége számára július 31-e a 2020. évi élelmiszerlánc-felügyeleti díj első részletének befizetési határideje. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) felhívja az érintettek figyelmét, hogy…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló