GVH hírek

Gazdaság › GVH

Itt a Spar nagy bejelentése: fontos változás jön a hazai boltokban 2021-től

20.12.11 15:40

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárásának eredményeként a Spar a jövő évtől új, regionális beszállítói rendszert alakít ki, az 1,7 milliárd forintos program növeli a magyar kistermelő beszállítók értékesítési

Mit akar titkolni a kormány a bankfúzióról?

20.12.11 09:11

Növeli a homályt a Budapest Bank, a Takarékbank és az MKB Bank fúziója körül, hogy az ügyletet nem vizsgálhatja a GVH, egy szakértő szerint első körben nem engedélyezné a hatóság a fúziót.

Bírság helyett fejleszthet a SPAR

20.12.10 14:11

A jövő évtől új, regionális beszállítói rendszert alakít ki a Spar a Gazdasági Versenyhivatal eljárásának eredményeként.

Megszerezte a 4iG a DTSM-et

20.12.07 18:51

A 4iG Nyrt. tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a Társaság a mai napon a megszerezte a DTSM Kft. üzletrészének 100%-os tulajdonjogát azt követően, hogy a tranzakcióhoz a Gazdasági Versenyhivatal hozzájárult.

A finnek, franciák és csehek után újra magyar kézbe került a Budapesti Erőmű

20.12.03 13:10

December 1-től a Veolia cégcsoportjába tartozó CHP Energia Zrt. tulajdonába került a főváros teljes távhőigényének 60 százalékát biztosító, három erőműbő álló Budapesti Erőmű Zrt. A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) is rábólintott az ügyletre.

A(z) "GVH" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

A Gazdasági Versenyhivatalt ellenőrizték

Az Állami Számvevőszék megtette javaslatait a GVH számára.

Nagyvilág

Tragikusan emelkedik, második napja rekordot dönt a halottak száma

Második napja rekordszámú halottja van a koronavírus-járványnak Brazíliában: az elmúlt 24 órában 1910 ember halt bele a vírus okozta Covid-19 betegség szövődményeibe - közölte szerdán az egészségügyi minisztérium.

Gazdaság

Hiánypótló kutatás készül az influencer marketingről

Egy globális felmérés szerint a vállalkozások 90 százaléka hatékony eszköznek tartja az influencer marketinget, és idén elérheti a 13,8 milliárd dollárt az erre költött összeg világszinten. A hazai reklámpiac számos szegmenséről már…

Infotech

Elindult az Amazon lengyel oldala

Lengyelországban is berobbant az e-kereskedelem, a versenyt pedig a végletekig fokozza, hogy az országban most elindult az Amazon lengyel oldala.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló