GVH hírek

Gazdaság › GVH

Bizonyítékok megsemmisítéséért büntetett a GVH

20.10.12 07:53

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) nem habozik akár több milliós eljárási bírságot is kiszabni, ha egy vállalkozás  bizonyítékokat semmisít meg, akadályozva ezzel a hatósági vizsgálatot. A GVH egy folyamatban lévő kartellügyben több milliós eljárási…

Vizsgálat indult itthon a TikTokkal szemben

20.10.08 17:34

Vizsgálatot indítottak a főként gyerekek körében népszerű videómegosztó ellen, de persze ez még nem jelenti azt, hogy jogsértést követtek el.

Eljárást indított a TikTok ellen a Gazdasági Versenyhivatal

20.10.08 15:34

Nem tájékoztatják megfelelően a magyar fogyasztókat a platform használatának feltételeiről, és a gyerekeket elérő reklámokat sem moderálják megfelelően a hivatal szerint.

Hazai problémák a TikTokkal

20.10.08 12:51

Versenyhivatali vizsgálat indult a TikTok videomegosztó üzemeltetőjével szemben a felhasználók hiányos és megkésett tájékoztatása miatt, közölte a Gazdasági Versenyhivatal.

Bizonyítékok megsemmisítéséért büntetett a GVH

20.10.08 09:22

A Gazdasági Versenyhivatal nem habozik akár több milliós eljárási bírságot is kiszabni, ha egy vállalkozás bizonyítékokat semmisít meg, akadályozva ezzel a hatósági vizsgálatot.

Népszava: a Gazdasági Versenyhivatal elnézi Orbán Tippmix-reklámját

20.10.05 06:55

A kormányfő korábban a Facebook-oldalán egy videóban mutatta meg, hogy 2000 forintot tett fel Tippmixen a Fradi győzelmére a Bajnokok Ligája selejtezőmérkőzés előtt. A Népszava szerint a videó olyan volt, „mintha csak egy oktatófilm lett volna arról,…

Jelentősen nőtt a Gazdasági Versenyhivatalhoz érkező panaszok száma

20.10.01 09:05

Jelentősen nőtt a Gazdasági Versenyhivatalhoz (GVH) érkező panaszok száma, ami az amúgy is bővülő online kereskedelmi forgalmat még inkább növelő koronavírus-járvánnyal magyarázható - mondta Rigó Csaba Balázs, a hivatal elnöke…

Megújította együttműködését a GVH és a MEKH

20.09.29 17:04

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) és a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (Mekh) megújította együttműködési megállapodását, a két hatóság a jövőben is szorosan együttműködik az energia- és közműpiacok megbízható, átlátható…

A(z) "GVH" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

GVH: tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok kapcsolódnak a járványhoz

A fogyasztóvédelmi hatóságok legnagyobb nemzetközi ernyőszervezetének éves konferenciáján a GVH képviseli a világszervezet európai koronavírus-munkacsoportját.

Gazdaság

Még karácsony előtt jön a vonzó, tökéletes robotbarát? Ők mind azok

Úgy tűnik, nem holmi hangzatos reklámfogásról van szó: maga a gyártó jelentette be, hogy Samsung Galaxy telefonokon (is) bemutatják a robotot.

Nagyvilág

Russellt akarja autójába ültetni a Mercedes, döntés szerda délelőtt várható

Az Autosport című brit lap értesülései szerint George Russell a legesélyesebb arra, hogy beugorjon a koronavírusos Lewis Hamilton helyett a hétvégi Szahíri Nagydíjon. A végleges döntést várhatóan szerda reggel hozza meg a…

Gazdaság

GVH: tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok kapcsolódnak a járványhoz

A fogyasztóvédelmi hatóságok legnagyobb nemzetközi ernyőszervezetének éves konferenciáján a GVH képviseli a világszervezet európai koronavírus-munkacsoportját.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló