Guy Verhofstadt hírek

Politikus › Guy Verhofstadt

Guy Verhofstadt liberális pártcsaládja hivatalosan felvette a Momentumot a tagjai közé

18.11.09 13:45

A Momentum Mozgalom felvételt nyert az európai liberálisok pártcsaládjába, a Guy Verhofstadt vezette Liberálisok és Demokraták Szövetségébe, az ALDE-ba – jelentette be Fekete-Győr András elnök a párt Facebook-oldalán.

Verhofstadt óriásplakáttal ment neki Orbánnak

18.11.07 15:20

Az európai liberálisok is készülnek a néppárti kongresszusra, amelynek beharangozásaként kedden mobil óriásplakáton üzentek Orbán Viktornak.

Óriásplakáton üzent Orbán örök ellensége

18.11.06 11:20

Guy Verhofstadt szerint a pénz az egyetlen dolog, amelyet Orbán az EU-ban szeret. "Először elteszi a pénzünket, majd le akarja rombolni Európát" - áll a mozgó plakáton.

Verhofstadt Orbánra küldené az Europolt

18.10.29 10:48

A kelet-közép-európai „mini-Trumpok” célja az, hogy a lehető legtöbb profitot zsebre vágják az EU-ból, írja Guy Verhofstadt az osztrák Die Presse hétfői számában.

A(z) "Guy Verhofstadt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Megegyezhetett a Néppárt az európai liberálisokkal, Verhofstadt lehetne az EP elnöke

Persze a paktumot még mindenki tagadja, de lehet benne ráció: a liberálisok megkapják az EP vezetését, cserébe a Néppárté lehet a Bizottság.

Politikus

Erdogan hálás, amiért Magyarország kiállt Törökország mellett

A török elnök Bakuban, az Orbán Viktorral folytatott kétoldalú megbeszélésen mondta ezt.

Ország

Ismét nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Carles Puigdemont volt katalán elnök ellen

A spanyol hatóságok abban bíznak, hogy Belgium ezúttal kiadja a két éve önkéntes száműzetésben ott élő függetlenségi politikust.

Közélet

Az új brüsszeli bizottság december elsején kezdhet

Ezt mondta a sajtónak David Sassoli, az Európai parlament elnöke. November elsején kellene megkezdenie a munkáját a brüsszeli bizottságnak, de erre mind kevesebb az esély miután Magyarország és Románia után Franciaországnak…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló