Guy Verhofstadt hírek

Politikus › Guy Verhofstadt

Verhofstadt írt Zuckerbergnek, eltüntették a Facebookról az Orbán-kormány manipulált videóját

18.12.19 07:17

Az Azonnali vette észre a Politico szerda reggeli hírlevele szerint Guy Verhofstadt írt Mark Zuckerbergnek, és azt kéri a Facebook alapítójától, hogy távolítsa el a közösségi hálóról az Orbán-kormány megbízásából róla készült októberi videót.…

Guy Verhofstadt a budapesti tüntetésről posztolt

18.12.17 08:38

A belga politikus kiposztolta a szerdán kezdődött tüntetéssorozat egyik kedvelt feliratát, amelyet még Simicska Lajos hagyott örökül: O1G.

Verhofstadt: A szélsőségesek eltérítették a sárgamellényes tüntetéseket

18.12.14 18:08

„Egy demokratikusabb Európában nem azért vonulnának utcára a polgárok, hogy bűnbaknak kiáltsák ki a migránsokat és az újságírókat, hanem azért, hogy megoldásokat követeljenek a valódi kihívásokra” – fogalmazott Verhofstadt.

A(z) "Guy Verhofstadt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Megegyezhetett a Néppárt az európai liberálisokkal, Verhofstadt lehetne az EP elnöke

Persze a paktumot még mindenki tagadja, de lehet benne ráció: a liberálisok megkapják az EP vezetését, cserébe a Néppárté lehet a Bizottság.

Politikus

Csaba László: Orbán mítosza összeomlóban

Egykori tanácsadója szerint Orbánnal, aki maga a Fidesz, elszaladt a ló. A stílusa pedig már sokaknál kiverte a biztosítékot.  

Ország

Schanda: Brüsszel a támogatáspolitikán keresztül próbál hatást gyakorolni

Olyan feltételek épültek be a támogatáspolitikába, amelyek a nyugat-európai érdekeket és célokat szolgálják – mondta az államtitkár.

Közélet

Változnak az újságírókra vonatkozó szabályok a parlamentben

A módosítás összhangban van a nyugat-európai országok parlamentjeinek gyakorlatával és az Európai Parlament intézményeiben érvényes rendelkezésekre épülnek.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló