Guy Verhofstadt hírek

Politikus › Guy Verhofstadt

Szijjártó Péter: Guy Verhofstadt “rosszindulatú, kártékony ember”

20.05.12 10:24

A külgazdasági és külügyminiszter Guy Verhofstadt liberális európai parlamenti képviselőt "rosszindulatú, kártékony" embernek tartja, aki Brüsszelben és Strasbourgban folyamatosan az európai nemzetek gyengítéséért dolgozik.

Verhofstadt: Hitler óta nem látott Európa ilyen fellépést

20.05.11 23:01

Adolf Hitler 1933-as Felhatalmazási törvénye óta nem látott ilyen fellépést Európa, írta Orbán Viktorról és a koronavírus miatti veszélyhelyzetben kihirdetett rendeleti kormányozásról Guy Verhofstadt, Belgium korábbi miniszterelnöke – közli az Index.

A tartózkodási engedély benyújtásának határidejét lekéső EU-állampolgárok is maradhatnak Nagy-Britanniában

20.01.17 14:43

Az Európai Parlament (EP) Brexit-ügyi megbízottja, Guy Verhofstadt szerint várhatóan azoknak a külföldi EU-állampolgároknak sem kell majd automatikusan távozniuk Nagy-Britanniából, akik lekésik a tartós brit letelepedési engedély benyújtásának…

Megegyezhetett a Néppárt az európai liberálisokkal, Verhofstadt lehetne az EP elnöke

19.06.15 18:50

Persze a paktumot még mindenki tagadja, de lehet benne ráció: a liberálisok megkapják az EP vezetését, cserébe a Néppárté lehet a Bizottság.

Megalakult Salvini és Le Pen EP-frakciója

19.06.12 18:17

Identitás és Demokrácia néven alakít új közös frakciót az olasz Liga és a francia Nemzeti Tömörülés (RN) vezette szövetség az Európai Parlamentben - jelentették be csütörtökön Brüsszelben.

A(z) "Guy Verhofstadt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Szijjártó Péter: Guy Verhofstadt „rosszindulatú, kártékony ember”

Folyamatosan az európai nemzetek gyengítéséért dolgozik a magyar külügyminiszter szerint.

Ország

A koronavírus-áldozatok emlékének ajánlott mestermű került a Rijksmuseumba

Bartholomeus Spranger flamand festőművész 1587 tájékán született, Engelen dragen het

Politikus

Orbán Viktor legújabb fotója szerint nem nagyon kell már tartani a koronavírustól

Maszk, és az 1-1,5 méteres védőtávolság betartása nélkül ölelkezik Orbán Viktor egy ismeretlen férfival legújabb propagandafotóján, mely alapján aligha kell már aggódni a koronavírus miatt. „Megálltunk egy képre” – írta a…

Közélet

Deli: A munkahelyek megvédése a cél

Az Európai Parlament (EP) Közlekedési és Idegenforgalmi Bizottságának (TRAN) csütörtöki ülésén Brüsszelben tárgyalták az Európai Bizottság által javasolt Idegenforgalmi és közlekedési intézkedéscsomagot.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló