Gundel Takács Gábor hírek

Ismert személy › Gundel Takács Gábor

Kitalálja, minek a házigazdája lesz Gundel Takács Gábor? - videó

17.10.08 21:51

Világsztárok érkeznek október 23-án a II. Magyar Snooker Gálára. Ezúttal a sport két legendája, a hatszoros világbajnok Steve Davis (60) fog asztalhoz állni, ellenfele pedig a kétszeres világbajnok, ­walesi Mark Williams (42) lesz. Ők csapnak össze…

Már majdnem 5 ezren aláírták Veiszer Alinda, Hajós András és Gundel Takács Gábor petícióját

17.10.08 12:58

Az ötezerhez közelít a csatlakozók száma, olyan országban akarnak élni, ahol a nézeteltéréseket a párbeszéd, a jog és a felebaráti szeretet szellemében igyekeznek megoldani.

Gundel Takács Gábor: A Fülkeforradalomból Bicskaforradalom lehet

17.10.03 11:27

A híres tévés Őcsényről írt posztot. „Nem lehet, hogy ennyire kiszolgáltassuk magunkat annak, amit próbálnak velünk elhitetni a hatalomért folyó harcban!”

Gundel Takács Gábor: az őszinteség mindig hatásos

17.09.11 19:18

Gundel Takács Gábor az életben is szeret játszani, de a feladatokat komolyan veszi. Bár színésznek készült, a sportriporteri munka tanította meg vele a tévézést. 34 év után is élvezi a munkáját. Most a TV2-n egy legendás vetélkedővel, az Áll az alkuval tért…

Most közölték, megint tarolt a TV2

17.08.31 17:07

A teljes lakosság körében már a második naptól több nézőt ültet le Gundel Takács Gábor a képernyők elé, mint az RTL Klub túlélői.

A(z) "Gundel Takács Gábor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Sport

Baji Balázst beválasztották az Európai Olimpiai Bizottságba

A futó Baji Balázst az Európai Olimpiai Bizottság (EOC) sportolói bizottságába választották.

Közélet

Három magyar cég is pénzt kap Brüsszeltől

A Horizont 2020 keretprogram kkv-támogató eszközének forrásaira kiírt pályázat legutóbbi fordulójában 24 ország 119 kis- és középvállalkozása nyert el támogatást - köztük három magyar cég.

Ismert személy

Emberségért kiáltanak

Védjük meg közösen az emberséges társadalom határait! címmel közös állásfoglalást tett közzé Beer Miklós váci püspök, Veiszer Alinda tévés újságíró, Hajós András zenész-műsorvezető, Gundel Takács Gábor műsorvezető és…

 

Kategória ajánló