gumiabroncs hírek

Autós › gumiabroncs

Hazai siker: használt gumiabroncsokat újrahasznosító gépeket fejlesztettek

21.04.30 10:10

A Széchenyi 2020 programból 356 millió forinttal finanszírozott fejlesztéshez több mint 196 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el innovációjához a tiszalöki Hot&Cold Therm Kft.

A medence tisztán tartása folyamatos idegeskedés nélkül

21.04.18 12:55

Ebben a bejegyzésben a medence birtoklásának az egyik kevésbé vonzó aspektusát, történetesen a medence tisztán tartásának a kérdését fogjuk kibeszélni. Egyenként vesszük végig a szóba jöhető opciókat, természetesen állást is foglalva a kérdésben.

Mennyit érdemes új nyári gumiabroncsokra költeni?

21.04.14 16:37

A tavasz és a melegebb idő eljövetele sok autótulajdonos számára a téli gumiabroncsok nyárira való cseréjét jelenti. Közülük is sokan szembesülnek ilyenkor a ténnyel, hogy a nyári gumik már nincsenek használható állapotban, de mi alapján…

Hogyan döntsük el, hogy mennyit költsünk új nyári gumiabroncsokra?

21.04.13 05:16

A tavasz és a melegebb idő eljövetele sok autótulajdonos számára a téli gumiabroncsok nyárira való cseréjét jelenti. Közülük is sokan szembesülnek ilyenkor a ténnyel, hogy a nyári gumik már nincsenek használható állapotban, azaz eljött az…

Mikor érdemes lecserélni a téli gumikat?

21.04.11 07:07

Talán már áprilisban nem lesz több havazás és az autósoknak lassan érdemes gumiabroncsot váltani. A Magyar Gumiabroncs Szövetség (HTA) szerint ez az egyik, ha nem a legfontosabb része az autónk nyári felkészítésének.

Gumiabronccsal köszönik meg a kórházi dolgozók munkáját

21.04.08 16:25

A Marso Kft. és a Michelin Hungária Kft. csaknem ötszáz egészségügyi dolgozónak ajánlotta fel, hogy két gumiabroncsot ingyen vihet el.

Koronavírus – Kedvezménnyel ad kórházi dolgozóknak gumiabroncsot két cég

21.04.08 13:40

Tizenkét gyógyintézmény csaknem ötszáz dolgozója juthatott hozzá kedvezményes árú gumiabroncsokhoz a Marso Kft. és a Michelin Hungária Kft. felajánlása jóvoltából. Közös közleményében a két vállalat csütörtökön arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a…

A(z) "gumiabroncs" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Autós

Május 1-jétől megújulnak a gumiabroncsok energiacímkéi

Az új címkék gumiabroncsok műszaki adatai, a gördülési ellenállás és a külső zaj nagysága mellett az energiahatékonysági szintekről is tájékoztatnak majd.

Autós

Itt az idő lecserélni: a nyári abroncsokon nem érdemes pénzt spórolni

A tavasz végérvényesen megérkezett, az autóval közlekedők tudják, hogy ideje lecserélni a téli­gumi­abroncsokat. Fontos ez, hiszen az évszaknak meg­fe­lelő gumik­kal közlekedni sok­kal biztonságosabb.

Közélet

Drogos sofőrt kapcsoltak le a gyöngyösi rendőrök

A 25 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják.

 

Kategória ajánló