Gulyás Gergely hírek

Politikus › Gulyás Gergely

Gulyás Gergely: Túl vagyunk a járvány csúcsán

21.01.14 10:47

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő ismerteti a kormány legújabb döntéseit.

Teljes kudarc az uniós oltóanyag-beszerzés

21.01.14 10:47

Egyre több ország bírálja Brüsszelt azért, mert nem voltak képesek időben szerződni a koronavírus elleni vakcinákat gyártó cégekkel.

Gulyás Gergely elmondta, mi lenne, ha most beoltatná magát egy magyar politikus

20.12.31 14:55

A Miniszterelnökséget vezető miniszter kitért arra is, hogy mikor fogja beoltatni magát, és mi történne abban az esetben, ha ezt most tenné meg valaki, miközben messze nem ők a legveszélyeztetettebbek.

Gulyás: az ellenzék naponta kérhetne elnézést a magyar egészségügyi dolgozóktól

20.12.31 13:46

Gulyás Gergely szerint a magyar egészségügy képes volt mindenkinek az elérhető legmagasabb szintű ellátást biztosítani, a koronavírus-járvány kitörése óta mindenkinek jutott elegendő orvos, ápoló, kórházi ágy, lélegeztetőgép és gyógyszer. 

A(z) "Gulyás Gergely" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Gulyás: aki nem kéri a kínai vakcinát nem hátra, hátrébb sorolják

Nem kell aggódniuk azoknak az időseknek, akik visszautasítják a kínai vakcinát. A híradónak nyilatkozó háziorvos szerint, ha regisztráltak, továbbra is rajta maradnak az oltásra várók listáján, ráadásul az eredeti sorrendnek…

Közélet

Itt a kormány álláspontja, mire lesz jó már biztosan a védettségi igazolás

Március 1-jétől fogják megkapni postán a védettségi igazolványt azok, akiket már korábban beoltottak vagy a védettség korábbi megbetegedés miatt fennál. A mai kormányinfón Gulyás Gergely elárulta, hogy egy valamiben már most biztosak…

Tudomány

Még csak most jön a neheze? A szakértő szerint ekkor tetőzhet leghamarabb a járvány

Március végén tetőzhet leghamarabb a harmadik hullám Ferenci Tamás biostatisztikus szerint. A szakember szerint az oltások kedvező hatása csak április elején érződhet leghamarabb, így szerencsés esetben a járványhullám…

Nagyvilág

Drámaian csökken a donorszám - adjunk vért!

Bármelyik Covid-19 elleni védőoltást is kapja a véradó, aznap nem, de másnap már adhat vért.

 

Kategória ajánló