Gulyás Gergely hírek

Politikus › Gulyás Gergely

Az új uniós költségvetés és a klímaváltozás elleni küzdelem költségeinek hatásáról beszélt Gulyás Gergely - napinfó

Ma 11:16

Az új tb-törvény visszavonását követeli a Magyar Szakszervezeti Szövetség. A legfőbb célkitűzés elérése nélkül ért véget az ENSZ klímacsúcs Madridban.

Gulyás Gergely: Ebben a kérdésben "nincs bizalmunk az EU iránt"

Tegnap 08:04

"Nem győztünk", de van esély győzelemre a karbonsemlegesség uniós kezelése ügyében - mondta a Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Vizsgálják Kovács Zoltán kormányszóvivő a Twitteren szivárogtatásait és ferdítéseit

19.12.14 10:31

A határidőhöz képest egy napos késéssel, de hosszú levélben vette védelmébe Kovács Zoltán kormányszóvivő uniós szivárogtatását Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető miniszter – aki már a csütörtöki Kormányinfón is „megfelelőnek” nevezte…

Nem fogadják el a magyar kormány válaszát Kovács Zoltán Twitter-üzenetei ügyében

19.12.12 19:09

Az Európai Unió soros elnökségét betöltő Finnország nem tartja kielégítőnek a magyar választ Kovács Zoltán államtitkár keddi Twitter-üzenetei ügyében. Ezt Tytti Tuppurainen, a finn kormány európai ügyekért felelős minisztere közölte pénteken Brüsszelben,…

Fürjes: a fővárosiak azt várják tőlünk, hogy dolgozzunk együtt az érdekükben

19.12.12 18:58

Nem volt rossz első lépés a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának mai ülése – értékelte a történteket Fürjes Balázs, a kiemelt fővárosi beruházásokért felelős államtitkár az ATV Egyenes beszéd című műsorában. A fővárosiak azt várják el…

Karácsony lenyomta a kormányt: rendeletbe foglalják az atlétikai vb-vel kapcsolatos feltételeket

19.12.12 18:25

Karácsony Gergelynek sikerült érvényesítenie a budapesti polgárok érdekeit: az atlétikai világbajnokságra olyan létesítmény valósul meg, melyet rendezvény után valamennyi sportot szerető ember használhat majd.

Dörner György elismerte: az Új Színházban is volt valami

19.12.12 18:16

A teátrum igazgatója korábban azt állította, hogy nem kapott hivatalos bejelentést az állítólagos szexuális zaklatásról. Közben a Katona József Színház színésze a Gothár-ügy miatt írt nyílt levelet a Miniszterelnökséget vezető miniszternek.

Boszorkányüldözés zajlik Magyarország ellen

19.12.12 14:40

Magyarország Tanács előtti meghallgatásáról, az uniós klímacélokról és a fővárosi nagyberuházásokról is szó volt a csütörtöki, jubileumi, 150. Kormányinfón.

Gyulyás Gergely lesöpörte a szochó-módosítását

19.12.12 12:13

Elakadhatnak a jövő évi bértárgyalások, ennek hátterében részben az áll, hogy a munkaadók engedményt szeretnének a magasabb fizetésekért, a kormány viszont nem megy bele az előrehozott adócsökkentésbe. Gulyás Gergely ezt a mai Kormányinfón…

A jövő évre csúszhat a kórházak adósságának rendezésére

19.12.12 11:49

Időről időre óriási adósságot halmoznak fel a korházak, most ismét fojtogató ennek a szintje. Gyulyás Gergely ennek rendezéséről azt mondta, hogy csomagban vizsgálja a kérdést a kormány.

A(z) "Gulyás Gergely" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Az új uniós költségvetés és a klímaváltozás elleni küzdelem költségeinek hatásáról beszélt Gulyás Gergely - napinfó

Az új tb-törvény visszavonását követeli a Magyar Szakszervezeti Szövetség. A legfőbb célkitűzés elérése nélkül ért véget az ENSZ klímacsúcs Madridban.

Politikus

Juszt lászló: Az én közleményen!

“A Fidesz-Kdnp kormányzása óta törvény garantálja a nyugdíjak értékének megőrzését, minden évben – így jövő januártól is – biztosított az inflációkövető (2,8 százalék) nyugdíjemelés, átlagosan évi 52 ezer forinttal nőnek a…

Közélet

Kormányinfó 150. – Gulyás Gergely: Boszorkányüldözés zajlik Magyarország ellen

Az uniós csúcs, a Magyarországgal szembeni uniós eljárás, a tervezett új ferihegyi gyorsforgalmi út és a kultúrafinanszírozás egyaránt téma volt a tájékoztatón.

Politikus

Ráfaragott Orbán, kemény kérdéseket fog kapni

A keddi rendkívüli parlamenti ülésén ott lesz Orbán Viktor is, mivel a kormánypárt félrenyomott a bírói fizetésemelések megszavazásakor. Hivatalosan kezdeményezte a kormány, és már napirendje is van a…

 

Kategória ajánló