Greta Thunberg hírek

Ismert személy › Greta Thunberg

Dokumentumfilm-sorozat is készül Greta Thunberg életéről

20.02.11 18:17

A sorozat elsősorban a fiatal klímaaktivista nemzetközi kampányaira összpontosít, de a felnőtté válásról is szól majd.

Dokumentumfilm-sorozatot készít a BBC Greta Thunbergről

20.02.11 11:38

 A BBC stúdió a nemzetközi kampányútjára kíséri el a fiatal klímaaktivistát, így bepillantást nyerhetünk abba, milyen is a felnőtté válás, ha az embert a világon mindenhol ismerik - írja a hvg.hu a Varietyre hivatkozva.  

Apokalipszis most: zöld támadás a szabadság és az értelem ellen

20.02.07 11:22

A klímapánik nem a környezetről, a Föld iránti aggódásról szól, hanem kapudrog egy eltervezett, ökoszocialista gazdaságpolitikához. Seres László publicisztikája.

Megint Nobel-békedíjra jelölték Greta Thunberget

20.02.03 19:04

Két svéd képviselő Nobel-békedíjra jelölte Greta Thunberget – számolt be az AP News. A díjakat októberben osztják majd ki, de a jelölés határideje február 1. volt.

Furcsa lépésre szánta el magát Greta Thunberg

20.01.30 16:55

Greta Thunberg az Instagramon bejelentette, hogy a levédeti nevét és a Fridays For Future mozgalom nevét is, miután a környezetvédő aktivista szerint nevével többen is visszaéltek, és azt kereskedelmi célokra használták fel.

Greta Thunberg Lengyelországban harcolt

20.01.25 22:06

Greta Thunberg környezetvédelmi aktivista egy svéd tévés stábbal Lengyelországban forgatott. Az ügy elsikkadt a médiában, pedig volt némi feszültség a helyi hivatalos személyek és ő között.

A(z) "Greta Thunberg" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Greta Thunberg nagyon mérges az Európai Parlamentre

A klímaaktivistának az a problémája, hogy az agrártámogatások 60 százalékát továbbra is komolyabb környezetvédelmi vagy fenntarthatósági elvárások nélkül ítéli oda a gazdálkodóknak.

Ország

Főszerepben az újrahasznosított gyapjú és az etikus tollpihe: megérkezett a Fjällräven őszi-téli kollekciója

Gyapjú Kånken-hátizsákokkal és a legendás 1974 Expedition Down kabátok új generációjával színesíti kínálatát a Fjällräven az idei őszi-téli szezonban. A svéd túrafelszerelés-gyártó mind a gyártás, mind a felhasználás terén kiemelt…

Életmód

Új környezetbarát buszok a 169E vonalán

Harminc darab új, Euro6-os, környezetbarát, alacsonypadlós, klimatizált csuklós Mercedes-buszt adtak át Budapest és az agglomeráció utasai számára. Az új járművek Rákosmentén és Pécelen (169E vonalon), a XVIII. kerületben és…

Tudomány

Beperelte a svájci kormányt a klímaváltozás miatt az Idős Nők az Éghajlat Védelméért nevű szervezet

A panaszt a svájci bíróságok elutasították, most az Emberi Jogok Európai Bíróságához fordultak a nyugdíjasok.

 

Kategória ajánló