Greta Thunberg hírek

Ismert személy › Greta Thunberg

Greta Thunberg megtiszteltetésnek érzi, hogy szerepelhet a magyar "közszolgálati média" cenzúralistáján

20.03.02 22:07

A klímaváltozás elleni küzdelmével világhírűvé vált svéd tinédzser, a Time magazin által az Év Emberévé választott Greta Thunberg a Twitteren reagált a Politico cikkére, amely arról írt, hogy más témák mellett az aktivista tevékenységét csak előzetes, magasabb…

Greta Thunberg reagált: megtisztelő, hogy a magyar közmédia tiltólistáján szerepelhetek

20.03.02 20:35

Greta Thunberg, a fiatal svéd aktivista is megosztotta azt a Politico-cikket, amely egy kiszivárgott levelezésre hivatkozva azt állítja: a magyar közmédiában csak engedéllyel lehet írni a klímavédő lányról és az Európai Unióról.

Politico: Engedélyt kell kérnie az MTVA dolgozóinak, ha az uniós politikáról készítenek anyagot

20.03.02 09:37

Titokzatos döntéshozók bólintanak rá az anyagok terveire vagy kaszálják el azokat az állami médiánál – állítja a brüsszeli Politico a magyar közmédia belső levelezésére hivatkozva, melyekből a lap több üzenetet is megszerzett.

Greta Thunberg édesanyja drámai történeteket mesélt el aktivista lányáról

20.02.23 17:46

A 17 éves lány mára hatalmas hírnevet szerzett a környezet megmentéséért folytatott akciósorozatával, korábbi problémáiról azonban eddig keveset tudtunk. Fotó: Sean Gallup/Getty Images Gretáról rendszeresen jelennek meg…

Őszintén beszélt Greta Thunberg édesanyja lánya korakamaszkori nehézségeiről

20.02.23 17:07

„Lassan eltűnt valamiféle sötétségben” – mondta Malena Ernman, aki a fiatal klímaaktivista étkezési rendellenességeiről és autizmusáról is mesél most megjelenő könyvében.

Felfedeztek egy csigafajt, és Greta Thunbergről nevezték el

20.02.21 12:13

Különleges felfedezést tettek a holland Taxon Expeditions által szervezett túrán a felfedezők Bruneiben: egy új csigafajt találtak az Ulu Temburong nemzeti parkban. Az új csigafajta Greta Thunberg nevét viseli, hivatalosan

A(z) "Greta Thunberg" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Greta Thunberg nagyon mérges az Európai Parlamentre

A klímaaktivistának az a problémája, hogy az agrártámogatások 60 százalékát továbbra is komolyabb környezetvédelmi vagy fenntarthatósági elvárások nélkül ítéli oda a gazdálkodóknak.

Ország

Gyönyörű városba utazhat a Loki három kézise

Debrecen - A decemberi női kézilabda Eb rajtja előtt Svédország csapatával játszik két felkészülési mérkőzést a magyar válogatott.

Életmód

Adózz a környezetednek!

Adókedvezmények és támogatások energiahatékonyságra és környezetvédelemre. Nagyon sok indul és szinte ugyanannyi várat magára. Mire kell és mire érdemes figyelnie egy vállalkozásnak? Jancsa-Pék Judit, a…

Tudomány

Beperelte a svájci kormányt a klímaváltozás miatt az Idős Nők az Éghajlat Védelméért nevű szervezet

A panaszt a svájci bíróságok elutasították, most az Emberi Jogok Európai Bíróságához fordultak a nyugdíjasok.

 

Kategória ajánló