Greta Thunberg hírek

Ismert személy › Greta Thunberg

Gulyás Gergely elnézést kért, amiért beteg kisgyereknek nevezte Greta Thunberget

19.11.06 17:43

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az Autisták Országos Szövetségének (AOSZ) kezdeményezésére kedden hivatalában fogadta a szervezet vezető képviselőit, írja az MTI. Az AOSZ vezetői ismertették az autizmusban érintett…

Kerékpáros slow túrák, amelyeket Greta ihletett

19.11.03 16:54

Előbb vagy utóbb, de várható volt, hogy Greta Thunberg, a svéd környezetvédelmi aktivista neve felbukkan a turizmusban is.

Visszautasított egy környezetvédelmi díjat Greta Thunberg – Most azt is elárulta, miért

19.10.31 12:50

A svéd környezetvédelmi élharcos, Greta Thunberg szerint a klímamozgalomnak nincsen szüksége díjakra és kitüntetésekre. Amire szerinte szükségük van az az, hogy a hatalom emberei és a politikusok hallgassanak a tudomány jelenlegi…

15 millió forint értékű díjat kapott Greta Thunberg, de nem fogadta el

19.10.31 10:53

Greta Thunberg, akit amúgy béke Nobel-díjra is jelöltek, elnyerte (volna) az Északi Tanács környezetvédelmi nagydíját, amely 15 millió forint értékű dán korona jutalommal is jár.

A(z) "Greta Thunberg" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Greta Thunberg nagyon mérges az Európai Parlamentre

A klímaaktivistának az a problémája, hogy az agrártámogatások 60 százalékát továbbra is komolyabb környezetvédelmi vagy fenntarthatósági elvárások nélkül ítéli oda a gazdálkodóknak.

Ország

Gyönyörű városba utazhat a Loki három kézise

Debrecen - A decemberi női kézilabda Eb rajtja előtt Svédország csapatával játszik két felkészülési mérkőzést a magyar válogatott.

Életmód

Adózz a környezetednek!

Adókedvezmények és támogatások energiahatékonyságra és környezetvédelemre. Nagyon sok indul és szinte ugyanannyi várat magára. Mire kell és mire érdemes figyelnie egy vállalkozásnak? Jancsa-Pék Judit, a…

Tudomány

Beperelte a svájci kormányt a klímaváltozás miatt az Idős Nők az Éghajlat Védelméért nevű szervezet

A panaszt a svájci bíróságok elutasították, most az Emberi Jogok Európai Bíróságához fordultak a nyugdíjasok.

 

Kategória ajánló