Greta Thunberg hírek

Ismert személy › Greta Thunberg

Greta Thunberg, ahogyan még sohasem láttuk

20.11.15 17:28

Apa-lánya kapcsolat, vitorlázás az Atlanti-óceánon, beszéd az ENSZ-ben, az EU-ban. A Greta Thunbergről szóló dokumentumfilm bemutatja a fiatal klímaaktivista utóbbi két évét, és hogy miként és miért lett a világ legismertebb kamaszlánya.

Greta Thunberg nyugalomra intette Trumpot

20.11.06 07:13

Donaldnak foglalkoznia kellene a dühkezelési problémáival – jegyezte meg Greta Thunberg Twitteren, miután az amerikai elnök folyamatosan arról.

Greta Thunberg nagyon mérges az Európai Parlamentre

20.10.22 08:23

A klímamozgalom arca azért haragszik, mert a képviselők megszavazták, hogy az uniós agrártámogatások nagy részét környezetvédelmi elvárások nélkül osszák ki.

Greta Thunberg: Mi autisták merünk kérdezni

20.10.12 08:41

Nem lett volna világhírű, ha nem autista - mondja magáról Greta Thunberg a róla készült portréfilmben. Az amerikai mozik jövő héten mutatják be.

Greta Thunberg: mit hagyott ki ebben az évben?

20.08.28 04:16

Egy év kihagyás után a tinédzser klímaaktivista visszatér az iskolapadba. Számba vettük, mi mindent tett a kihagyott tanév alatt.

Visszatér az iskolába Greta Thunberg

20.08.25 13:34

A 17 éves svéd klímaaktivista az Instagram-oldalán jelentette be a hírt. A Fridays For Future klímasztrájkot elindító Greta Thunberg az elmúlt évben olyan volumenű nemzetközi eseményeken vett részt és szorgalmazott azonnali környezetvédelmi…

A(z) "Greta Thunberg" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Orosz humoristák telefonbetyárkodtak Justin Trudeau-val, aki végig azt hitte, Greta Thunberggel beszél

Csak akkor esett le neki a tantusz, amikor ál-Greta másodszorra kérdezett rá, bemutatná-e őt a South Park-os Terrance-nek és Philippnek.

Ország

Már nem gyanúsítják azzal a svéd nőt, hogy évtizedekig fogva tartotta fiát

A 41 éves férfira borzasztó állapotban találtak rá, de az ügyészség szerint elhagyhatta a lakást, ahol anyjával élt. Az ügy ezzel még nem ér véget.

Életmód

Friss, vegyszermentes zöldségek egész évben egy hazai startuptól

A mezőgazdaság egyik legjelentősebb kihívására, az egyre csökkenő termőföld problémájára kínál megoldást egy hazai fejlesztés. A Start it @K&H inkubátorban fejlődő startup, a bedrock.farm, környezetbarát, automatizált, vertikális beltéri…

Tudomány

A klímaváltozás azonnali és súlyosbodó egészségi következményekkel jár

A klímaváltozásnak mélyreható, azonnali és súlyosbodó következményei vannak az emberi egészségre nézve és ez alól egyetlen ország sem élvez kivételt – derül ki a The Lancet Countdown elnevezésű nemzetközi együttműködés…

 

Kategória ajánló