Gregor Bernadett hírek

Ismert személy › Gregor Bernadett

Negyedik válása után Gregor Bernadett úgy érzi, csak bukdácsolt a párkapcsolataiban

20.03.08 12:07

A színésznő egy interjúban elmondta, hogy rengeteg csalódás érte a szerelemben, sokadik párkapcsolata ment tönkre, pedig tett azért, hogy működjenek.

Gregor Bernadett vallomása: már az utcára is félve megy ki az álinterjú miatt

19.11.19 08:40

Gregor Bernadett az utóbbi időben a Kék Róka című előadásban tűnt fel az Újszínház színpadán, amiért odavannak a rajongói, ám a közelmúltban – önhibáján kívül – sok embert magára is haragított a színésznő – írja a Bors.

Gregor Bernadett sosem volt hűtlen

19.10.14 09:07

Az Újszínházban hamarosan bemutatják a a Kék róka című darabot, melynek főszerepét a Jászai Mari-díjas színésznő játssza. Gregor Bernadett ennek kapcsán vallott a hűségről, mely az előadásnak is fontos témája.

A(z) "Gregor Bernadett" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Gregor Bernadett a negyedik válása után: Bukdácsolok a párkapcsolataimban

Lassan másfél éve, hogy elvált negyedik férjétől, Szarvas Attilától, Gregor Berna

Kultúra és szórakozás

Fél a koporsóra hulló föld hangjától Koncz Gábor

Bemutatóra készül az Újszínház vezetőszínésze, aki a feladatok el­lenére sokat gondol az elmúlásra. Édesanyjához hasonlóan készül elő a temetésére Koncz Gábor.

Ismert személy

Jogsértő az önkormányzat logójával kampányolni

Szarvas Attila Sándor – aki jelenleg a civil kapcsolatokért és egyházügyekért felelős alpolgármester – a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje olyan szórólapokat készített, amelyeken a párt logók mellett az önkormányzat logója is…

Közélet

Alföldi Róbert elmondta, mit gondol a járványról

Sok más emberhez hasonlóan a Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező is otthonról dolgozik és próbálja magát lefoglalni. Alföldi Róbert most egy interjúban beszélt a járványról és arról a helyzetről, amit a vírus okozott az ő és…

 

Kategória ajánló