Gréczy Zsolt hírek

Politikus › Gréczy Zsolt

Gréczy Zsolt jogerősen pert nyert a Pesti Srácok ellen, amely szexuális zaklatással hozta kapcsolatba

20.07.29 09:52

Jogerős ítéletében helyreigazításra kötelezte a Pesti Srácok szerkesztőségét a tavaly december 13-án megjelent „Megszólal a Mi Hazánk munkatársnője, akit hetek óta zaklat levakarhatatlanul Gréczy Zsolt (PS-video-frissítve)” című cikk miatt a Fővárosi…

Lényeges változás az építési jog és a szerzői jog világában

20.07.06 14:43

A július 4-én hatályba lépett rendelet a 2020. január 1. óta fennálló (és elektronikusan 2021. január 1-jétől használható) Építészeti Szerzői Jogi Nyilvántartás működését szabályozza. A rendelet részleteiről és azok jelentőségéről dr. Fenyőház András, a…

Gréczy Zsolt: Itt az esély az ország átvételére

20.04.05 16:43

Hiába lesz bármilyen mentőcsomag, százezrek, milliók lesznek elégedetlenek - állítja Gyurcsány Ferenc bizelmi embere.

Gréczy Zsolt: Most nyílik esély Orbán és rendszere megbuktatására

20.04.01 07:55

Minden hiányzó gyógyszerért, maszkért, védőfelszerelés híján megbetegedő orvosért és ápolóért, minden elvesztett állásért, bedőlt vállalkozásért, kenyér- gyümölcs- és húsdrágulásért Orbán Viktor lesz a hibás.

Trump: Weinstein elítélése „nagy győzelem a nőknek”

20.02.25 11:34

Az ítélet "nagyon-nagyon erős üzenetet küld" - mondta Trump, akit magát is szexuális zaklatással vádolta több nő még elnökké választása előtt.

Péter, maradj velünk!

20.02.19 19:55

Már úgyis nehezen betölthető űr keletkezett Gréczy Zsolt hűlt helyén, még egy ilyen kaliberű államszemélyről már nehezen tudnánk lemondani.

Az NVB kiadta Gréczy Zsolt mandátumát

20.01.30 17:37

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) csütörtökön kiadta Varga Zoltánnak (DK) a képviselőségről lemondó Gréczy Zsolt parlamenti mandátumát.

Megvan, ki veszi át Gréczy Zsolt mandátumát

20.01.24 12:31

Varga Zoltán váltja az Országgyűlésben a mandátumáról 2019. december 31-i hatállyal lemondó Gréczy Zsoltot - közölte a Demokratikus Koalíció elnökségének pénteki döntését az MTI-vel a párt kommunikációs igazgatója.

A(z) "Gréczy Zsolt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Gréczy Zsolt jogerősen pert nyert a Pesti Srácok ellen

Sem a kormánysajtó, sem a megszólaltatott hazudozójuk nem tudta bizonyítani, hogy a DK-s valóban zaklatott volna.

Közélet

Gyurcsány Ferenc “tíz főbűne” – felvilágosító kampányba kezdett a Fidelitas

A Fidelitas felvilágosító kampányba kezdett Balatonlellén, hogy felhívja a Demokratikus Koalíció (DK) nyári egyetemére érkező fiatalok figyelmét arra, mi történt a pártelnök, Gyurcsány Ferenc kormányzása idején – jelentette be Illés…

Politikus

L. Simon László: Mindenki hallgat Gyurcsány Ferenc megnyilvánulásáról

Olyan penetráns módon ment neki Gyurcsány Ferenc Vidnyánszky Attilának, a Nemzeti Színház igazgatójának, amely egy jogállamban elfogadhatatlan - erről L. Simon László korábbi kulturális államtitkár beszélt az ATV-n.

Politikus

A Fidesz ellenségképe 90 éves

Bolygót is neveztek el róla.

 

Kategória ajánló