GPS hírek

Infotech › GPS

Ömlöttek a személyes adatok az iPhone-okról az illetéktelenekhez

19.09.02 17:18

Két éven át gyűjtötte a pórul járt iPhone-tulajdonosok személyes adatait egy kiberbűnöző-csoport: fényképek, GPS-koordináták, névjegyek kerültek illetéktelenek kezébe.

A Nokia a legfrissebb

19.09.02 17:07

Szoftveresen legalábbis biztosan. A HMD alsóbb kategóriás készülékeinek 96% is az aktuálisan legfrissebb Android verzióval fut.

Gondolná? A Nokiák kapják meg leghamarabb a frissítéseket

19.09.02 15:04

A Counterpoint új kutatása szerint a nagyobb gyártók közül a Nokia frissíti leggyorsabban eszközeit a legújabb Androidra.

Szabadlábra kerülhet a zempléni kiskirály, de az ügyész nem hagyja annyiban

19.08.29 09:22

A döntés nem jogerős, mert az ügyész fellebbezett. Az ügyben a kerületi bíróság dönt. A bíróság nyomkövető viselésére kötelezte Varehát, ezenkívül hatéves próbaidőt határozott meg, és megtiltotta, hogy elhagyja az országot” - közölte Ivana…

Zenélni fog a Waze navigáció alatt a Youtube

19.08.28 15:10

Hamarosan az androidos és az iOS-es alkalmazás egyaránt megkapja az újítást.

Ellenfelet állítana a Google Maps-nak a Huawei

19.08.16 13:18

A Huawei hivatalosan még mindig nem használhatja a Google szolgáltatásait, mivel a kínai cég az USA Kereskedelmi Minisztériumának döntésére vár, amiben értesítik, hogy folytathatja a közös munkát az amerikai vállalatokkal. A májusi szankciókat követően…

Saját navigáció jön a Huawei telefonjaira

19.08.15 19:28

A jelek szerint a Huawei nem szeretne még egyszer olyan szorult helyzetbe kerülni, mint amilyenbe a legutóbbi amerikai embargó kihirdetése miatt került, így nem állnak meg a saját operációs rendszer kifejlesztésénél.

Máris megvan a jövő évi Szegedi Szabadtéri Játékok programja 

19.08.14 07:43

Az operától kezdve a zenés és a prózai darabokon át a családi előadásokig összesen kilenc produkciót tűz műsorára 2020-ban a Szegedi Szabadtéri Játékok – közölte a fesztivál igazgatója pénteken Szegeden.

A(z) "GPS" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Infotech

A Földközi-tengerbe zuhant egy autós, aki vakon követte a Gps-t

A francia városban erősen esett az eső, az autós pedig a rossz látási viszonyok között vakon követte a GPS-t. Amikor…

Márka

Nagyot újít a Nokia Budapesten

Új, digitális telekommunikációs hálózatok fejlesztésével foglalkozó IT Kompetencia Központ létrehozását jelentette be a Nokia Budapesten. Az egység fontos szerepet játszik majd a Nokia új globális üzleti céljainak…

Márka

Durva hibát találtak: mások is leselkedhetnek az androidos telefonok kameráján át

Olyan hibára bukkant az Android rendszerében egy kiberbiztonsági cég, amellyel a mobil kamerája távolról is vezérelhetővé vált. A probléma javítását már elkészítette a Google, de az már a telefongyártókon múlik, mikor küldik ki a…

Infotech

A mobiltelefon is ki tud gyulladni

Néhány elektromos berendezést egész nap áram alatt kell tartani, így például a mosogatógépet vagy a hűtőszekrényt.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló