GPS hírek

Infotech › GPS

Geocaching játékot indít a Béres a legendás feltaláló születésének 100. évfordulója alkalmából

20.07.15 11:19

A játék során geoládákat helyeznek el Béres József életútjához kötődő legfontosabb helyszíneken: Záhonyban, Kisvárdán, Szolnokon, Gödöllőn és Budapesten, a városok egy-egy nevezetes pontján.

Sokkal okosabb lett a Fitbit Charge 4 karkötője

20.07.14 20:06

Dinamikus GPS funkciót és okos ébresztőt is kapott a Fitbit okoskarkötője. Olyan szoftverfrissítést adott ki a Fitbit a Charge 4 okoskarkötőjére, amely több új funkciót is hozott a viselhető eszközre. Az első a dinamikus GPS, ami lehetővé teszi az…

Új kutatás-fejlesztési központot hoz létre a HMD Global Finnországban

20.07.03 17:49

Az új csúcsszínvonalú Kutatási Központ létrejöttével csapatot is bővít a Nokia telefonok otthona. A HMD Global megbízható, biztonságos mobilszolgáltatásai még jobbak lesznek.

A SpaceX újabb műholdakat lőtt ki az űrbe a Falcon 9 rakétával

20.07.02 08:22

Az amerikai vállalat kedden sikeres kilövést hajtott végre, mely után az Egyesült Államok Űrhadosztályának GPS műholdjait állította Föld körüli pályára.

Emberi szagdetektort fejlesztett ki a Szegedi Tudományegyetem

20.07.01 19:43

Véget ér a nyomkövető kutyák alkalmazása és valóra válik a jövőben játszódó népszerű animációs sorozat, a Futurama Szagloszkópa? A Szegedi Tudományegyetem szerint lehetséges, hiszen az intézmény részvételével emberi szagdetektor és…

Gps-jeladókkal felszerelt Pet palackok úsznak a Tiszán

20.07.01 16:13

A Hulladékmentes Tisza projekt keretében fejlesztett eszközök akár két éven keresztül is szolgálhatják működésükkel azt a kutatást, amely a folyón szállított hulladék útját követi nyomon.

Orbán miniszterelnök politikai GPS-e mintha bekrepált volna!

20.06.27 07:58

Isten bizony, csak a segítőkészség szól belőlem, de valakinek azért össze kellene olvasnia a leveleket, amelyeket a miniszterelnök az ő népéhez intéz. Teljes munkaidős állás, annyit postáznak manapság Az érettségi bizonyítvány mellé pl. azt írja:…

Durva leépítésre készül a Nokia

20.06.22 18:46

Francia érdekeltsége, az Alcatel-Lucent International dolgozóinak a harmadát készül elbocsátani a finn Nokia távközlési berendezésgyártó vállalat.

A(z) "GPS" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Infotech

A Google és a Qualcomm a Nokia okostelefonok új befektetői

A Nokia márkát gondozó HMD Globalnak nagy tervei vannak, és európai gyártóként komolyan profitálhat az amerikai-kínai kereskedelmi háborúbólis.

Márka

A Google és a Qualcomm a Nokia okostelefonok új befektetői

A Nokia márkát gondozó HMD Globalnak nagy tervei vannak, és európai gyártóként komolyan profitálhat az amerikai-kínai kereskedelmi háborúbólis.

Márka

Hivatalosan is bemutatta a Microsoft a Surface Duo-t

A Microsoft kétkijelzős mobilja nem lesz olcsó, de összecsukva is csak 9,8 mm vastag és teljes körű Google szolgáltatáscsomaggal érkezik.

Infotech

Három kiló alufóliába csomagolt kábítószert találtak egy érdi dílernél

Digitális mérleget, laptopot, mobiltelefonokat és csaknem egymillió forint készpénzt is lefoglaltak.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló