GPS hírek

Infotech › GPS

Öngyilkosságra készülő eltűnt férfit kerestek a mentőkutyások Esztergomban

21.02.14 12:37

A 28 éves illető néhány napja tűnt el otthonából, a mentőkutyások és a tatabányai terepjárós önkéntesek indultak keresésére.

Új marketing igazgató az NNG-nél

21.02.04 09:59

Heikki Laine személyében új marketing igazgató érkezett az NNG autóipari szoftverszállító menedzsmentjébe. Az új vezető több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a navigációs termékek piacán. Heikki Laine elsősorban a versenyképes…

Ez az újítás jön a Google Térképbe

21.02.04 08:49

Frissítést tett közzé a Google a Google Térkép szolgáltatásához. Ennek hála a Street View és a térkép már osztott képernyős módban, egyszerre is megtekinthetőek.

A villanyautósokra is gondol már a Google Maps

21.02.01 15:24

A Google Maps képes egy útvonal tervezésénél kijelölni az ideálisan útba eső töltőpontokat, és kalkulál a töltési idővel is. De nem használhatja bárki.

Már térképen követhetőek a legújabb, hulladék útját mutató GPS jeladó palackok

21.02.01 14:29

Újabb fejezetéhez érkezett folyóvizeink hulladékhelyzetének feltérképezése. A Tiszai PET Kupa kutatás-fejlesztési programjának részeként most három olyan GPS jeladóval felszerelt műanyag palackot indítanak útjukra a szakemberek, amelyek valós idejű…

„Akármerre néztem, csak a vizet láttam”

21.01.29 07:35

A két hónapos jogosítvány, a sötét és a helyismeret hiánya majdnem tragédiához vezetett. A 20 éves Kornél barátaival autózott, amikor a GPS utasításait követve belehajtott a Dunába. Azt hitte, hogy egy hídra vezeti őket a navigáció. Amikor…

A(z) "GPS" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Infotech

Nyomkövető karperec viselésére kötelezik a Covid-fertőzötteket Malajziában

A híres kelet-ázsiai járványfegyelem európai szemmel riasztó tud lenni.

Márka

Aki használja és még nem tette, azonnal frissítse a Google Chrome-ot

Érdemes mielőbb a böngésző 89.0.4389.72-es verziójára váltani, merthogy a Google összesen negyvenhét hibát, köztük nyolc különösen súlyosat azonosított.

Márka

A finn boldogság titka

Nemcsak a Nokiát és az Angry Birds-öt köszönhetjük a finneknek, de azt is megmutatták a világnak, hogyan legyenek sikeresek a tanulásban a gyerekek. De mitől működik Finnországban olyan jól a családok élete?

Infotech

Új tehetség a kosárlabda térképén – 18 éves és 236 centi

Nap Mint Nap - Online Magazin Shaquille O’Neal az egyik legismertebb egykori NBA-játékosnak számít, ami javarészt annak is köszönhető, hogy sportolói karrierje után is a köztudatban tudott maradni, köszönhetően…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló