Google hírek

Márka › Google

Európai és izraeli startupok számára indít képzési programokat a Google

20.07.21 10:56

A Google a magyar jelentkezőket is várja három új támogatási programjára, amelyeket európai és izraeli startupok számára indított, kiemelt figyelmet fordítva a jelenleg hátrányos helyzetben lévő, vagy alulreprezentált alapítói csoportokra.

Júliusban érkezhet a Google Pixel filléres telefonja

20.07.16 15:02

A Google tavaly májusban dobta piacra a Pixel 3A és a 3A XL-t, ezeket követhetik hamarosan a Pixel 4A és 4A XL nevezetű modellek - de mire lesznek képesek?

A Google-lel már hieroglifákat is fordíthatunk

20.07.16 10:01

A Fabricius elérhetővé tételét a Google direkt július 15-re időzítette, hiszen ma van a Rosette-i kő megtalálásának évfordulóját: ennek segítségével

Fontos változások jönnek a Gmailbe

20.07.16 09:47

A munka megkönnyítésére a Gmail áttervezésével egy felületen teszi elérhetővé nemsokára a Google a Chatet, a Meet, a Tasksot és a Dokumentumokat, valamint az új Rooms szolgáltatást.

A(z) "Google" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Melyik böngésző mennyire népszerű?

Miközben a Google Chrome és az immár megújult Microsoft Edge piaci részesedése folyamatosan növekszik, a Firefox egyre inkább elveszíti a felhasználók bizalmát.

Infotech

Befutott az Android augusztusi biztonsági frissítése

Átlagos mennyiségű javítás jutott az aktuális csomagba, és visszaélésre utaló nyomot nem talált a Google.

Infotech

Hamarosan debütálhat a Redmi K30 Ultra

Nagyjából egy héttel ezelőtt a kínai telekommunikációs hivatal, vagyis a TENAA megadta a forgalmazáshoz szükséges tanúsítványokat egy bemutatásra váró Xiaomi okostelefonnak. A legtöbben úgy vélik, hogy a rejtélyes mobil nem…

Márka

xCloud: Apple vs Microsoft

Miért csak Android platformon válik elérhetővé a szolgáltatás?

 

Kategória ajánló