Google hírek

Márka › Google

Frissítve: Friss infók a Destiny 2 új kiegészítőjéről

19.06.06 21:16

A Google és a Bungie is bejelentésre készül ma, a pletykák azonban már most szivárognak. Stadián is játszható lehet a Destiny 2, ezzel pedig szabaddá válhat a platformok közti vándorlás. Tudjuk azt is, hogy mikor várható a Shadowkeep.

Megvan, mennyibe kerül a Google nagy okossága, a játékosoknak kitalált Stadia

19.06.06 19:35

Néhány a héttel a hivatalos bemutatót követően elárulta Stadia szolgáltatásának havidíját a Google. Nem több tízezres összegben gondolkodnak, egészen baráti az ár, még ingyenes verzió is van.

Nem lesz olcsó a Google játékstreaming-szolgáltatása, a Stadia

19.06.06 16:35

A Google csütörtökön végre minden fontos részletet elárult azon játékstreaming-szolgáltatásáról, aminek érkezéséről a PC Fórum már februárban beszámolt. A Stadia ugyanakkor a jelek szerint nem lesz igazán olcsó: a havi…

Android Q Beta 4: volt, nincs

19.06.06 16:14

Hibák léptek fel az Android 10 negyedik fejlesztői változatának telepítésekor, ezért a kiadás után nem sokkal leállította a közzétételt a Google a Pixelekre.

Számos hibát javított a Chrome 75

19.06.06 15:08

A Google elérhetővé tette a népszerű és piacvezető böngészőjének, a Chrome-nak a legújabb stabil verzióját, amelyben számos hibáját javítottak, de azért nem feledkeztek meg újdonságok bevezetéséről sem. A Google stabil csatornájának legfrissebb…

A Google Shopping megjött Magyarországra

19.06.06 14:20

Mától itthonról és a térség más országaiból is elérhető a Google fejlett piacokon már 2012-ben bevezetett újdonsága, az ár-összehasonlítós szolgáltatás. A szakértő szerint az újdonság komoly változásokat hozhat a piacra.

Jön a Google Shopping is Magyarországra

19.06.06 13:49

A Google Shopping abban tér el a hagyományos, szöveges Google hirdetéstől, hogy a kereső legfelső sorában a legjobb ajánlatokat mutatja a keresett termékre, képpel, árral és a boltok nevével.

A(z) "Google" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Hivatalosan csúszik, mégis kiszivárgott az Android 11 béta

Az amerikai zavargások miatt nem tartja meg a héten a Google az Android 11 béta premierjét, pár Pixel telefon mégis megkapta a tesztszoftvert.

Infotech

Ez most a 10 legerősebb Androidos csúcsmobil – 2020. május

Az AnTuTu szokásához híven, közzétette az elmúlt hónap szintetikus benchmarking tesztek alapján felállított Androidos okostelefon rangsorát.

Infotech

Ez most a 10 legerősebb Androidos csúcsmobil – 2020. május

Az AnTuTu szokásához híven, közzétette az elmúlt hónap szintetikus benchmarking tesztek alapján felállított Androidos okostelefon rangsorát.

Márka

Már nem sokáig javíthatják a hivatalos szervizek az első Retina kijelzős MacBook Prót

Az Apple a hónap végétől elavulttá nyilvánítja a hajdan szebb napokat is látott noteszgépet, ám a lépéssel szemben igazából nem nagyon lehet kifogást emelni, hiszen így is 8 évig szolgálták ki különböző javításokkal a hivatalos…

 

Kategória ajánló