Google hírek

Márka › Google

Postapalotába költözik a müncheni Google

19.10.31 17:11

Az amerikai informatikai óriáscég megszerzett egy több százmillió euró értékű ingatlant a bajor tartományi főváros központjában, és ezernél is több új munkatárs felvételét tervezi.

Miért van ma ez a különös játék a Google főoldalán? És mi köze az állatokhoz?

19.10.31 08:37

Halloween alkalmából a Természetvédelmi Világalappal közösen készített interaktív logót a Google, amelyet szokás szerint a kereső főoldalán nyomgatnatnak meg a felhasználók.

A Google beütött még egy szöget a Flash koporsójába

19.10.30 09:19

Bár sok böngésző már nem támogatja, akadnak még Flash-tartalmakat használó weboldalak, amelyek a keresésben feljöhetnek. A Google úgy döntött, ideje kiirtani őket.

Ingyenes új oldalt indít a YouTube kitalálója, ez is nagyot szólhat

19.10.30 09:07

A YouTube napjaink egyik megkerülhetetlen platformja, számtalan híresség és márka használja, értéke óriási. Ezért is érdekes, mit sikerül kifőznie a videomegosztó egyik kitalálójának, aki új dolgon töri a fejét.

A Google is száműzi a Flash-t

19.10.29 21:31

Keresőjéből is száműzi a Google az egykor népszerű Flash technológiát - írja a HWSW.

Kevesellte a bevételt a programozó, adware-eket zúdított a Google alkalmazás-áruházára

19.10.29 10:26

Legalább nyolc milliószor töltöttek le összesen 42 olyan androidos appot, amelyek – egy vietnami egyetemi hallgató "jóvoltából" – reklámszóró adware-ekké váltak.

Okosóra-gyártót venne a Google

19.10.29 09:17

Ajánlatot tett a Google anyavállalata, az Alphabet a hordható okoseszközöket gyártó Fitbitre – írja a Reuters az ügyhöz közel álló forrásokra hivatkozva. A cég ezzel törne be az okosórák és a fitnesz-eszközök meglehetősen telített piacára.

Felemásan sikerült a Google anyacégének éve

19.10.29 08:04

A várakozásokat meghaladó bevétellel zárta a harmadik negyedévet az Alphabet, a Google anyavállalata, amelynek ugyanakkor a becsültnél kisebb lett a profitja.

Nagyot változott a Google kereső, de elsőre alig fogja észrevenni

19.10.28 17:40

A Google keresője most is sok mindent képes megtalálni, de az összetett kifejezések, netán mondatok értelmezése sokszor még gondot okoz neki. Illetve már nem, a cég ugyanis javított a működésen.

A(z) "Google" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Egyre több Huawei és Honor jelez: telepíthető az Android 10

Több hazai P30, Mate 20 és Honor 20 szériás telefon gazdája kapta meg az EMUI 10-et és a friss Google főverziót, természetesen megmaradt Play-szolgáltatásokkal.

Infotech

Egyre több Huawei és Honor jelez: telepíthető az Android 10

Több hazai P30, Mate 20 és Honor 20 szériás telefon gazdája kapta meg az EMUI 10-et és a friss Google főverziót, természetesen megmaradt Play-szolgáltatásokkal.

Infotech

Nehezen bizonyítható a mobiltelefon-használat az autóban

A baleseteket gyorshajtás, mobilhasználat, illetve a megváltozott időjárási körülmények okozták.

Márka

Az Apple eltüntette a webshopjából az értékeléseket

Sokaknál kihúzta a gyufát az Apple az aktuális húzásával, ugyanis megszüntették a lehetőséget, hogy az online digitális boltjukban megjegyzéseket és értékeléseket hagyjanak a felhasználók a termékeik kapcsán. Ha ez nem…

 

Kategória ajánló