Google hírek

Márka › Google

Miért van ma ez a különös játék a Google főoldalán? És mi köze az állatokhoz?

19.10.31 08:37

Halloween alkalmából a Természetvédelmi Világalappal közösen készített interaktív logót a Google, amelyet szokás szerint a kereső főoldalán nyomgatnatnak meg a felhasználók.

A Google beütött még egy szöget a Flash koporsójába

19.10.30 09:19

Bár sok böngésző már nem támogatja, akadnak még Flash-tartalmakat használó weboldalak, amelyek a keresésben feljöhetnek. A Google úgy döntött, ideje kiirtani őket.

Ingyenes új oldalt indít a YouTube kitalálója, ez is nagyot szólhat

19.10.30 09:07

A YouTube napjaink egyik megkerülhetetlen platformja, számtalan híresség és márka használja, értéke óriási. Ezért is érdekes, mit sikerül kifőznie a videomegosztó egyik kitalálójának, aki új dolgon töri a fejét.

A Google is száműzi a Flash-t

19.10.29 21:31

Keresőjéből is száműzi a Google az egykor népszerű Flash technológiát - írja a HWSW.

Kevesellte a bevételt a programozó, adware-eket zúdított a Google alkalmazás-áruházára

19.10.29 10:26

Legalább nyolc milliószor töltöttek le összesen 42 olyan androidos appot, amelyek – egy vietnami egyetemi hallgató "jóvoltából" – reklámszóró adware-ekké váltak.

Okosóra-gyártót venne a Google

19.10.29 09:17

Ajánlatot tett a Google anyavállalata, az Alphabet a hordható okoseszközöket gyártó Fitbitre – írja a Reuters az ügyhöz közel álló forrásokra hivatkozva. A cég ezzel törne be az okosórák és a fitnesz-eszközök meglehetősen telített piacára.

Felemásan sikerült a Google anyacégének éve

19.10.29 08:04

A várakozásokat meghaladó bevétellel zárta a harmadik negyedévet az Alphabet, a Google anyavállalata, amelynek ugyanakkor a becsültnél kisebb lett a profitja.

Nagyot változott a Google kereső, de elsőre alig fogja észrevenni

19.10.28 17:40

A Google keresője most is sok mindent képes megtalálni, de az összetett kifejezések, netán mondatok értelmezése sokszor még gondot okoz neki. Illetve már nem, a cég ugyanis javított a működésen.

3 millió bitcoin 2 másodperc alatt: a Google kvantumszámítógépe

19.10.26 16:49

Kevesebb mint 3 millió bitcoin maradt a bányászok számára, ennek kitermelése nagyjából 121 évbe fog telni. Egyesek szerint azonban a Google Sycamore kvantumszámítógépe ezt „kevesebb mint két másodperc alatt meg

Google szolgáltatásokkal futott be a nemzetközi piacra a Honor 9X

19.10.26 12:01

A júliusban bemutatott Honor 9X pár apróbb módosítással megérkezett a nemzetközi piacra és a Google szolgáltatáscsomagja sem hiányzik róla. A külső változatlan, maradt a 6,59 hüvelykes 1080p+ felbontású IPS LCD kijelző és a motorikusan…

A(z) "Google" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

A Google térkép segít kimondani a kimondhatatlant

Hiánypótló új funkciót kap a Google navigációs appja, hamarosan nem kell azon aggódnunk, hogy kell ejteni az idegen helyiségneveket.

Infotech

Új mobil appot mutatott be a KPMG

Immár letölthető a Kpmg okostelefonos alkalmazása, amivel első kézből értesülhetünk a világ bármely országának adózási témában megjelenő híréről, illetve a Kpmg szervezetén belül készülő szakmai elemzésekről, jelentésekről.…

Infotech

Magyarország számára elfogadhatatlan a kohéziós pénzek megvágása

Magyarország számára elfogadhatatlan a kohéziós pénzek tervezett nagyarányú megvágása, ugyanis az egyelőre kevésbé jól teljesítő uniós tagországok megerősödésével egész Európa gazdasága sikeresebb lesz - jelentette ki az…

Márka

Szexista az Apple Card?

Vizsgálódik New York állam pénzügyi felügyelete, mert az Apple Card algoritmusa rendre kisebb hitelkeretet állapít meg a nőknek. Még akkor is, ha a hitelminősítésükkel semmi gond nincs.

 

Kategória ajánló