Google hírek

Márka › Google

Nagyobb sebességre kapcsol a Google, 400 új játék jön a Stadiára

Tegnap 11:00

Jack Buser, a Stadia egyik igazgatója egy interjúban árult el néhány fontos tudnivalót a szolgáltatásról.

RIP SMS, RCS for President – Ismét variál a Google Androidon

20.11.25 16:49

Az SMS mindenki számára ismert, évtizedek óta működő, sőt sokunk kamaszkorát meghatározó rendszer, melynek használata természetesen mára elavult, ráadásul költségekkel és kompromisszumokkal jár. Ezzel szemben jelent meg később az…

Ily módon aktiválhatja a Chrome böngésző új funkcióját

20.11.24 11:49

A Google-féle Chrome böngésző legfrissebb, 87-es verziószámú változatában egy új, áttervezett PDF olvasót használhatunk.

Újabb eljárást indítottak a Google ellen Oroszországban

20.11.23 18:37

Eljárást indítottak Oroszországban a Google amerikai technológiai óriáscég ellen, mert nem távolítja el az összes ott tiltott tartalmat keresőmotorjából - közölte hétfőn az orosz tömegtájékoztatási és távközlési hatóság (Roszkomnadzor).

Rántott hús liszt tojás zsemlemorzsa nélkül

20.11.23 18:37

A Google-ba azt írtam be, hogy egészséges rántott hús, hát ez volt az, ami nekem szimpatikusnak tűnt a sok közül. Az édesburgonya köretet pedig a lánykám miatt kerestem, mert amikor őt kérdezem, mindig csak ezt hajtja.

Windows 7-et használ? Egy jó hír

20.11.23 12:07

Úgy döntött a Google, hogy további hat hónappal meghosszabbítja a Chrome böngésző támogatását a januárban nyugdíjba vonultatott, és így biztonsági frissítéseket már nem nem kapó Windows 7 operációs rendszer alatt.

A vártnál tovább lesz Chrome a Windows 7-re

20.11.22 20:31

Kénytelen volt fél évvel kitolni a támogatási időt a Google, mert továbbra is sokan használják a Windows 7-et.

A(z) "Google" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Infotech

2021-ben jöhet Európába a Surface Duo

A Microsoft első Androidos okostelefonja, a dupla képernyős Surface Duo jelenleg az Egyesült Államokban vehető csak meg, de állítólag jövőre az országon kívülre is megérkezik, mégpedig Európába. A Windows Area azt…

Márka

Kellemetlen vesztegetési ügybe keveredett az Apple biztonsági vezetője

Vélhetően egy életre elintézte, hogy ne dolgozhasson hasonló munkakörben Thomas Moyer, az Apple biztonsági vezetője - képünk bal oldalán látható -, akinek többek között éppen az volt a feladata, hogy megakadályozza azokat az…

Infotech

Olcsó telefonokat dob piacra a Samsung

A Samsung megmutatta, melyik két telefonnal kezdi majd a jövő évet a megfizethető kategóriában.

 

Kategória ajánló