Google hírek

Márka › Google

Vasúti felüljáróra akasztotta fel magát egy férfi Székesfehérváron

Tegnap 13:19

Holttestet találtak szerda reggel Székesfehérváron, a Mártírok úti vasúti felüljárónál – számolt be a Feol. A Mártírok úti vasúti felüljáró / Google Street View A rendőrséget járókelők értesítették arról, hogy a gyaloghídon egy holttestet fekszik. A portál…

Több új készüléket is kiad a Google, telefon és hangszóró is érkezik

20.09.16 15:32

Belehúz a Google, és szeptember végén nemcsak okostelefonokat, hanem új okoshangszórót és Chromecast eszközt is bemutat.

2 gigabites internetszolgáltatás tesztelésébe kezd a Google

20.09.15 18:25

A Google Fiber idén ősszel tesztjelleggel indítja el a 2 gigabites szolgáltatását, havi 100 dollárt kérnek majd ezért a kapcsolatért.

Új módszerrel tudják megjósolni, hol robban be hamarosan a koronavírus

20.09.13 16:31

Egy bostoni kórház kutatói megnézték, milyen összefüggés van az egyes emésztőrendszeri tünetekre történő internetes keresések és a koronavírus-járványgócok kialakulása között. Az eredmény alapján érdemes gyakran…

A(z) "Google" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Automatikusan üríteni kezdi a Drive felhasználók kukáit a Google

A keresőóriás október közepétől 30 nap után törli a kukába helyezett fájlokat.

Infotech

Több mint 150 játékkal rajtol a mobilos Game Pass

Holnaptól az Android-felhasználók számára is elérhetővé válik az Xbox Game Pass, a Microsoft szerint pedig több mint 150 játékhoz férnek majd hozzá az előfizetők egy okostelefon vagy tablet segítségével. Íme, a teljes lista!

Infotech

Érkeznek a Samsung legújabb prémium okoseszközei Magyarországra

Magyarországon szeptember 18-tól megvásárolható Samsung Galaxy Z Fold2 és Galaxy Watch3 Titanium, a hasznos funkcióik mellett egyedi megjelenést is kölcsönöznek a felhasználóknak.A Galaxy Z Fold2 okostelefon ideális…

Márka

A Spotify nagyon mérges az Apple húzása miatt

A Spotify fejlesztői szerint az Apple One szolgáltatáscsomagok visszafordíthatatlan károkat okoznak a fejlesztők számára, és az Apple megint visszaél a piaci fölényével.

 

Kategória ajánló