Gomba hírek

Életmód › Gomba

Új edzőt kaphat Cristiano Ronaldo Manchesterben

Tegnap 21:31

A norvég edző tudja, hogy nem követheti el ugyanazokat a hibákat, mint az előző szezonban, mert ha ismét kiesnek, távoznia kell.

20 milliárd forint jut a gombatermesztők fejlesztéseire

21.09.15 13:17

A Vidékfejlesztési Program keretében 20 milliárd forint keretösszeggel meghirdetett, gomba előállító üzemek fejlesztését támogató felhívásra szeptember 13-tól lehet a pályázatokat benyújtani – jelentette ki Nagy István agrárminiszter.

Nagyobb veszélyt jelenthet a kamaszokra a Pfizer oltása, mint a koronavírus

21.09.13 16:28

Az egészséges 12 és 15 év közötti tinédzsereknél négyszer-hatszor magasabb az esélye a kórházba kerülésnek a Pfizer–BioNTech vakcinájával történő oltás után, mint a koronavírus-fertőzés miatt.

Lassan magához tér az ingatlanpiac, aktív ősz várható

21.09.13 11:23

A nyár vége minimális élénkülést hozott a lakóingatlanpiacon a Duna House becslése szerint. Az ingatlanközvetítő cég által jelzett 11 304 darab tranzakció ugyan elmarad az előző évek augusztusaihoz képest, de az előző hónaphoz viszonyítva (11 185)…

Tíz millió tonnához közelít az ukrán gabonaexport

21.09.10 08:58

Ukrajna eddig 9,53 millió tonna gabonát exportált a 2021/22-es július-júniusi gazdálkodási szezonban, szemben az egy évvel korábbi 8,86 millió tonna gabonával – mutatták a kijevi mezőgazdasági minisztérium adatai.

Nem lesz olcsóbb havi 30 ezer forintnál Szerbiában a fűtés

21.09.09 06:46

Bármilyen fűtőanyagot használjanak is a szerb háztartások, azzal kell számolniuk, hogy drágábban jutnak hozzá, mint tavaly. A fűtés idén lakásonként féléves fűtési szezonnal számolva havi 30 ezer forintnak megfelelő összeg alatt nem lesz megúszható.

Tényleg jobb védelmet ad a fertőzés, mint az oltás? Itt a virológus válasza!

21.09.06 12:43

Kemenesi Gábor virológus, a Pte Szentágothai János Kutatóközpont munkatársa legfrissebb Facebook-posztjában reagál a véleményre, miszerint a fertőzés jobban véd, mint a vakcina.

A(z) "Gomba" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Új edzőt kaphat Cristiano Ronaldo Manchesterben

A norvég edző tudja, hogy nem követheti el ugyanazokat a hibákat, mint az előző szezonban, mert ha ismét kiesnek, távoznia kell.

Nagyvilág

Tíz fővel emelkedett a fertőzöttek száma Veszprém megyében

Péntek reggelre 10 fővel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma megyénkben a csütörtöki adatokhoz képest.

Tudomány

OECD: Magas színvonalon teljesített a magyar oktatás a járvány alatt

Csütörtökön jelent meg az OECD oktatási körképe – közölte az EMMI.

Életmód

Jövő héten is lesz iskolai oltási akció itthon

Jövő héten visszatérnek az oltóorvosok az iskolába, hogy beadják a második oltásokat a tanév elején beoltott diákoknak. A diákok  már az első oltás során megkapták a második oltás pontos  időpontját és helyszínét. Emellett ez a…

 

Kategória ajánló