Gödöllő hírek

Magyar település › Gödöllő

600 liter kávé – így keresik a rendőrök a gödöllői HÉV-es támadót!

Tegnap 17:18

Fáradhatatlanul dolgoznak a rendőrök annak érdekében, hogy elkapják azt a férfit, aki a gödöllői HÉV-en rátámadt egy családanyára. Most közzétették az arcképét is. Ön felismeri?

Pályázatokkal ünnepli születésnapját a Gödöllői Királyi Kastély

21.03.01 11:38

Pályázatokkal és programokkal is várja az érdeklődőket a Gödöllői Királyi Kastély, amelyet a felújítást követően 25 éve nyitottak meg a nagyközönség előtt.

A(z) "Gödöllő" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Még mindig keresik a férfit, aki a gödöllői HÉV-en rátámadt egy nőre

A támadóról készült grafika alapján készített plakátokat a rendőrök a H8 vonalán és környékén is terítik.

Megye

Forrásokat újít fel a Pilisi Parkerdő

A Visegrádi-hegységben található Lajos-forrás rendbetételével kezdődött meg a héten a Pilisi Parkerdő forrásfelújítási programja, mely további 23 erdei vízvételi helyet érint. Mészáros Péter tájékoztatása szerint a felújítás két hétig tart,…

Közélet

A rendőrségen nem módosul az ügyintézés rendje

A rendőrségen nem módosul az ügyintézés rendje a koronavírus-járvány miatti védelmi intézkedések hétfőtől érvényes szigorítása idején, változatlanul folyik az ügyfélfogadás.

Életmód

Teljes terjedelmében égett egy munkagép Solymáron

Teljes terjedelmében égett egy targonca Solymáron, a Külső-Vasút utcában. A fővárosi hivatásos és önkéntes tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek az utómunkálatok keretein belül átszellőztetik a közeli ingatlanokat.

 

Kategória ajánló