Globális felmelegedés hírek

Tudomány › Globális felmelegedés

Ferenc pápa is megszólalt: azonnal lépni kell a globális felmelegedés ellen

19.06.16 15:08

Lépésváltást szorgalmazott a globális felmelegedés okozta világméretű gazdasági-társadalmi válsággal szemben Ferenc pápa, aki a nemzetközi kőolaj- és gázvállalatok vezetőit fogadta a Vatikánban pénteken.

Azonnali lépéseket sürgetett a globális felmelegedés ellensúlyozására Ferenc pápa

19.06.14 17:41

Lépésváltást szorgalmazott a globális felmelegedés okozta világméretű gazdasági-társadalmi válsággal szemben Ferenc pápa, aki a nemzetközi kőolaj- és gázvállalatok vezetőit fogadta a Vatikánban pénteken.

A klímaváltozásban az embernek alapvető szerepe van

19.06.13 22:47

Juhász Árpád szerint a Föld tengelyének apró elmozdulása is „hihetetlen klímaváltozást” okozhat.

Az eddigi leghalálosabb hőségrekord állt be Indiában

19.06.12 20:38

India az utóbbi napokban túlzás nélkül átélte a pokol bugyraira emlékeztető hőséget, lévén az ország történetének legnagyobb hőségrekordját mutatták ki - az ok természetesen a globális felmelegedés. Hétfőn ugyanis Indiában…

Új frontot nyit Donald Trump a klímatudományok elleni harcban

19.05.30 15:28

Az amerikai elnök már eddig is számos lépést tett azért, hogy háttérbe szorítsa a tudományágat, és csak poénok céltáblájának tekintette a globális felmelegedést, de új intézkedéseivel az USA még tovább mehet a klímaváltozás-tagadás felé vezető úton.

Olyan vállalást tett egy magyar város, ami felszámolná a légszennyezettséget

19.05.28 13:05

Nyolc európai város - köztük Budaörs - tűzte ki azt a célt maga elé, hogy az évszázad közepére nullára csökkenti ingatlanállománya karbonemisszióját, egyebek mellett a globális felmelegedés és a légszennyezettség mérséklése érdekében.

Olyan vállalást tett egy magyar város, ami felszámolná a légszennyezettséget

19.05.27 17:35

Nyolc európai város - köztük Budaörs - tűzte ki azt a célt maga elé, hogy az évszázad közepére nullára csökkenti ingatlanállománya karbonemisszióját, egyebek mellett a globális felmelegedés és a légszennyezettség mérséklése érdekében....

Ez nem jött be: mégsem foghatjuk az óceánokra a globális felmelegedést

19.05.25 08:07

Az emberi tevékenység és más külső tényezők a felelősek a globális hőmérséklet emelkedéséért – erősítették meg új tanulmányukban az Oxfordi Egyetem kutatói. Korábban az is felmerült, hogy a klímaváltozás javarészt az óceáni ciklusokra lehet…

Globális hőmérséklet emelkedés - mi okozza? - Új kutatás

19.05.23 04:10

Az emberi tevékenység és más külső tényezők a felelősek a globális hőmérséklet emelkedéséért - erősítették meg új tanulmányukban az Oxfordi Egyetem kutatói.

A(z) "Globális felmelegedés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Tudomány

Fokozza a globális felmelegedést a dízelautók tiltása

Azok a politikusok, akik a dízelkorszak végét hirdették, „súlyos tettet követtek el”.

Tudomány

A klímaváltozás legsúlyosabb csapása

A Marshall-szigetek az egyik legnagyobb elszenvedője a klímaváltozásnak, hiszen az emelkedő tengerszint az egész ország létét sodorhatja veszélybe hamarosan.

Ország

Lövöldözés volt az egyesült államokbeli Oklahomában

Három halottja és több sebesültje van az ámokfutásnak.

Politikus

Mégis adna Amerika egy újabb 90 napos haladékot a Huawei-nek?

Donald Trump és az ő adminisztrációja korábban már kijelentette, hogy nem jár több 90 napos haladék a Huawei számára, amivel folytathatják ideiglenesen az üzletelést az USA vállalataival, ellenben most úgy fest, kaphatnak még eg...

 

Kategória ajánló