Giuseppe Conte hírek

Politikus › Giuseppe Conte

Egy kórház lehet a hibás az olasz járvány kirobbanásáért, ami nem tartotta be a koronavírus-protokollt

20.02.25 09:28

Az újságírókkal Giuseppe Conte olasz miniszterelnök közölte azt is, hogy vélhetően rendkívül erős hatása lesz a koronavírus-járványnak az olasz gazdaságra, de nem lehet előre látni, hogy mennyire lesznek súlyosak a következmények.

A koronavírus egy súlyos mellékhatása kezd körvonalazódni

20.02.25 08:04

Az olasz gazdaság várhatóan recesszióba hanyatlik a koronavírus-járvány ottani terjedése miatt, mivel már korábban is rosszul muzsikált, amire rápakol egy nagy lapáttal az új baj. Az sem kizárt, hogy negyedévről negyedévre egy százalékkal…

Csúcsrangadó maradhat el a koronavírus terjedése miatt

20.02.24 13:31

Giuseppe Conte, Olaszország miniszterelnöke elismerte, kevés az esély, hogy egy hét alatt sikerül a szükséges mértékben lelassítani a vírust.

Életbe lépett a karantén Olaszországban

20.02.23 02:31

Az olasz fegyveres erők katonái ellenőrzik a vesztegzár alá helyezett észak-olaszországi önkormányzatokból kivezető utakat.

Már Olaszországban is megjelent a koronavírus, egy idős kínai házaspárnál mutatták ki a megbetegedést

20.01.31 07:16

Két kínai turistánál kimutatták a koronavírus-fertőzést, őket egy római szállodából kórházba szállították - közölte Giuseppe Conte olasz miniszterelnök csütörtök esti sajtótájékoztatóján. Az olasz kormány leállította a Kínába tartó és innen érkező…

Vaskos meglepetések az olasz választásokon: Berlusconi még mindig formában

20.01.28 16:12

A kormány gerincét adó elitellenes 5 Csillag Mozgalom lényegében politikailag lenullázta magát a mostani tartományi választásokon. Matteo Salvini kikapott a számára kulcsfontosságú Emilia Romagnaban, délen pedig a 82 évesen is aktívan…

Olasz választások: félsiker Salvininek, kiütötték az Öt Csillagot

20.01.27 15:13

A jelek szerint visszatért a kétpólusú politikai rendszerhez Olaszország: a hétvégi tartományi választásokon Emilia-Romagnában a baloldal, Calabriában a jobboldal nyert, az Öt Csillag Mozgalom viszont gyakorlatilag megsemmisült. Az…

Megváltoztatnák Salvini migrációs terveit

19.12.30 06:45

Egyre több afrikai menekült próbál Európába jutni, ennek ellenére a baloldali spanyol kormány nem tesz lépéseket a bevándorlók megfékezésére.

A(z) "Giuseppe Conte" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Conte: Kerülni kell a nagy vacsorákat szenteste

Giuseppe Conte szerint karácsonykor visszafogottan kell ünnepelni Olaszországban.

Ország

Olaszországnak nem Magyarország, hanem az EU okoz kárt

Az Olaszország által sürgetett támogatásokat nem Magyarország vétója, hanem a jogállamiságot „politikai ostorként” használó Európai Unió bénítja meg – mondta Kovács Zoltán.

Nagyvilág

60 napra zártak be a budapesti sörözőt, amiért megszegte a koronavírus elleni szabályokat

Az operatív törzs szerdai sajtóeseményén kiderült, hogy egy fővárosi sörözőt is be kellett záratniuk a rendőrségnek, ráadásul 60 napra a szabályszegés miatt.

Tudomány

A kormány minden szempontot mérlegel a járvány elleni védekezésben

A kormány a munkahelyek megtartását finanszírozza ahelyett, hogy hagyná munkanélkülivé válni az embereket, majd segélyeket osztana.

 

Kategória ajánló