Giuseppe Conte hírek

Politikus › Giuseppe Conte

Baloldali kormánykoalíció alakul Olaszországban

19.08.27 22:28

Kormánykoalíciót alakít az olasz baloldal, a miniszterelnök Giuseppe Conte ügyvezető kormányfő lesz – jelentette be Luigi Di Maio, az olasz Öt Csillag Mozgalom (M5S) vezetője a Demokrata Párttal (PD) kötött szerdai megállapodást Rómában.

Csodafegyvernek hitte Salvini a kormánybuktatást, most mégis ő láthatja kárát

19.08.27 22:25

Giuseppe Conte kiválóan képviselte hazája érdekeit a G7 csúcstalálkozón - közölte Donald Trump. Miután a baloldal is felfüggesztette kétségeit így immár nincsen akadálya annak, hogy Sergio Mattarella olasz államfő újra Giuseppe Contet kérje fel…

Salvini: a nép akaratát kell követni

19.08.22 14:25

Az olaszok akaratát kifejező új választásokat szorgalmazott „túlélési” kormányok alakítása helyett Matteo Salvini, a Liga vezetője az államfővel tartott megbeszélést követő sajtónyilatkozatában csütörtökön.

Lemondott Giuseppe Conte olasz miniszterelnök

19.08.21 12:01

A kormányfő kedden a parlamentben jelentette be, hogy felajánlja a lemondását, amit azzal indokolt, hogy nem tud együtt dolgozni a Matteo Salvini vezette kisebbik kormánypárttal.

Olasz válság: indul a vita a parlamentben

19.08.20 15:49

Az olasz miniszterelnöki hivatal bejelentése szerint Giuseppe Conte kormányfő beszédét a parlamenti pártok felszólalásai követik a római felsőházban kedd délután.

Olasz kormányválság: 20-án dőlhet el Conte sorsa

19.08.13 23:03

Sikerült elhalasztani a Giuseppe Conte olasz miniszterelnök ellen benyújtott bizalmatlansági indítványról szóló vitát a római parlamentben. Az indítványt a kisebbik kormánypárt, a bevándorlás-ellenes Liga nyújtotta be. A párt népszerűsége miatt…

A migráció átrajzolhatja az olasz erőviszonyokat

19.08.09 18:18

Bizalmatlansági indítványt nyújtott be Giuseppe Conte miniszterelnök ellen az Olaszországot de facto irányító Matteo Salvini belügyminiszter bevándorlásellenes pártja.

Olasz miniszterelnök: Túl kell lépni a csúcsjelölti rendszer kötöttségein

19.07.01 09:11

Nincs egyezség az uniós tagállamok vezetői között az uniós intézmények vezető tisztségeinek jelöltjeiről, ehhez egyebek mellett túl kell lépni a csúcsjelölti rendszer kötöttségein – jelentette ki Giuseppe Conte.

A(z) "Giuseppe Conte" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Beengedik az olaszok a bevándorlók hajóit

Az olasz kormány megváltoztatja a Matteo Salvini volt belügyminiszter irányításával elfogadott migrációs biztonsági csomagokat – jelentette be Giuseppe Conte olasz miniszterelnök.

Ország

Nők, anyák, családok. 10 alkotás a közelgő Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál versenyszekciójából

Versenyszekció, egész estés filmek: Pillangó https://vimeo.com/369915195 A 80 perces olasz alkotás Irma Testa történetét meséli el: ő volt az első

Közélet

Határsértő migránsokat küldtek vissza a román területre

Biharkeresztes - A pénteken Berettyóújfaluban igazoltatott négy férfit még aznap átadták a magyar rendőrök a román hatóságoknak.

Közélet

Határsértő migránsokat küldtek vissza a román területre

Biharkeresztes - A pénteken Berettyóújfaluban igazoltatott négy férfit még aznap átadták a magyar rendőrök a román hatóságoknak.

 

Kategória ajánló