Giuseppe Conte hírek

Politikus › Giuseppe Conte

Koronavírus: 10 éve nem volt ilyen magas egy olasz kormány támogatottsága sem

20.03.19 13:15

Hetven százalék fölé emelte a Giuseppe Conte vezette kormány támogatottsági mutatóit az új típusú koronavírus-fertőzés (Covid-19) miatti egészségügyi vészhelyzet, amely újrarajzolta az olaszországi belpolitika korábbi egyensúlyait a csütörtökön…

Koronavírus: meghosszabbítják Olaszország lezárását

20.03.19 11:31

Az olasz miniszterelnök csütörtökön bejelentette, hogy érvényben maradnak a szigorú intézkedések, amelyeket korábban meghoztak.

Koronavírus Olaszországban: még hetekre vagyunk a tetőzéstől, újabb intézkedéseket ígér a kormányfő

20.03.16 10:55

Az mondják nekünk a járványügyi szakemberek, hogy a tetőzés még nincs itt, néhány hét múlva várható, ha addig nagyon szigorúan betartjuk a jelenlegi országos karantént, de a gazdasági károk már most is jelentősek, ezért további gazdasági támogató…

Egész Olaszországra kiterjesztik a karantént

20.03.09 22:49

Városát kedd reggeltől csak az hagyhatja el majd munkavégzés kapcsán vagy egészségügyi okból, aki erre engedélyt kap - jelentette be Giuseppe Conte miniszterelnök.

Olasz kormányfő: Alaptalan a pánikhangulat

20.02.26 10:08

Meg kell állítani az új koronavírus-fertőzés miatti pánikhangulatot Giuseppe Conte olasz miniszterelnök szerint, aki az olasz közszolgálati médiától is a félelemgerjesztés megfékezését szorgalmazta.

A(z) "Giuseppe Conte" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Conte népszerűsége még kormányáét is meghaladja

Fennállása óta a legmagasabb szintre ugrott a Giuseppe Conte vezette kormány népszerűsége.

Ország

Két Matheust vett a Barcelona, jöhet a 150 millió eurós csatár is

A koronavírus és a gazdasági világválság árnyékában sem szünetel az átigazolási időszak, s mint 2008 óta mindig, ezúttal is megkíséreljük ráncba szedni a topligák jöttek-mentekjeit. A második hetet szokásainknak…

Nagyvilág

Merkely: hamarosan jöhet a koronavírus-járvány második hulláma

A Semmelweis Egyetem rektora, Dr. Merkely Béla a Facebook-oldalán számolt be saját tapasztalatairól, valamint arról, mit lehetne tenni a pandémia következő szakaszának kivédése érdekében.

Közélet

Nő a bevándorlók száma, a migrációs szervezet Európát bírálja

A Nemzetközi Migrációs Szervezet Európát okolja Líbia bevándorlásellenes lépéseiért.

 

Kategória ajánló