Giro d'Italia hírek

Sport › Giro d'Italia

Fabio Jakobsen nyerte a Challenge of Stars virtuális verseny sprinter ágát

Tegnap 07:16

Az RCS Sport a Giro d’Italia Virtual sikereit követően egy újabb virtuális kerékpárversenyt hívott életre The Challenge of Stars néven. A tizenhat fős nemzetközi profi mezőny egy innovatív formátumú viadalon mérheti össze az erejét.

Győri bringások 130 km-t kerékpároztak a Giro 2. szakaszán

20.05.12 00:58

A Giro d'Italia második szakasza Budapest és Győr között haladt volna. 6 defekt ellenére is teljesítették a hivatalos 193 kilométerből 130-at, hogy tisztelegjenek a verseny előtt.

Három kanizsai kerékpáros a Giro elhalasztott szakaszán

20.05.11 10:28

Az eredeti program szerint hétfőn búcsúzott volna a Giro d’Italia Magyarországtól a Székesfehérvár–Nagykanizsa szakasszal. Az olasz kerékpáros körversenyt elhalasztották a járvány miatt, ám a tervezett utolsó hazai etapot három kanizsai…

Komoly lehetőség előtt a Tour de Hongrie

20.05.08 15:01

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (Uci) a hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra a koronavírus-járvány miatt átalakított 2020-as World Tour-versenynaptárját.

Október 25-e lehet a kerékpársport népünnepélye

20.05.07 07:16

A női és férfi Párizs-Roubaix, a Vuelta a Espana egyik legnehezebb szakasza és a Giro d’Italia záró etapja is ugyanarra a napra esik a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség által kiadott új WorldTour versenynaptár tervezettben.

Nem Budapestről rajtol a 2020-as Giro d’Italia

20.05.06 09:16

Sokaknak egyértelmű volt, hogy a koronavírus-járvány megjelenése egyben azt is jelenti, hogy 2020-ban nem Budapestről fog elrajtolni a Giro d’Italia, sokan azonban mindezek ellenére is úgy vélték, hogy Magyarország adhat majd otthont az Olasz…

Az UCI kijelölte a Giro, a Vuelta és a főbb egynaposok időpontjait

20.05.05 17:04

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) kedden kijelölte a Giro d'Italia, a Vuelta a Espana és az öt legnagyobb egynapos viadal új időpontját.

A magyar fél nem szívesen rendezné meg októberben a Girót

20.04.18 10:10

A Tour de France eltolása miatt a nemzetközi bringásszövetség variált, októberben lenne az eredetileg május elejére tervezett Giro d’Italia, aminek nálunk tartották volna az első három szakaszát.

A(z) "Giro d'Italia" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Sport

Giulio Ciccone nyerte a Challenge of Stars virtuális verseny hegyimenő ágát

Az RCS Sport a Giro d’Italia Virtual sikereit követően egy újabb virtuális kerékpárversenyt hívott életre The Challenge of Stars néven. A tizenhat fős nemzetközi profi mezőny egy innovatív formátumú viadalon mérhette össze az…

Sport

Kerékpár: Buchmann 8848 m szintkülönbséget akar leküzdeni

Egy nap alatt a Mount Everest magasságának megfelelő 8848 méteres szintkülönbséget akar leküzdeni Emanuel Buchmann, a francia országúti kerékpáros-körverseny tavalyi negyedik helyezettje.

Ország

Ismét láthatjuk a pompeji ásatásokat, a Colosseum is kinyit

Majdnem három hónap után léptek ismét látogatók a pompeji régészeti park területére, ahol kötelező a szájmaszk viselete és a távolságtartás. Hasonló óvintézkedésekkel nyit újra a római Colosseum június elsején.

 

Kategória ajánló