George Clooney hírek

Ismert személy › George Clooney

Megrázó hír: elhunyt az Ocean's-filmek sztárja

20.07.01 18:22

A három részt megért sorozatban olyan híreségeket trombitált össze Steven Soderbergh rendező, mint George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon vagy éppen And Garcia.

Floyd-ügy: A demokrata Minnesota állam a rendőrséget vegzálja

20.06.02 12:03

Minnesota állam kedden vizsgálatot indíttatott a minneapolisi rendőrség ellen a 46 éves afroamerikai George Floyd halála miatt. Floyd május 25-én durva rendőri intézkedés következtében halt meg.

George Clooney: A rasszizmus Amerika legnagyobb járványa

20.06.02 10:25

A színész Donald Trumpra is utalt a nemrég megjelent esszéjében. Szerinte ugyanis nem olyan vezetőkre van szükség, akik gyűlöletet szítanak és bátorítják az erőszakot.

10 dolog, amit talán nem is tudtál a születésnapos George Clooney-ról

20.05.06 17:49

Ki gondolta volna, hogy a manapság legjobban fizetett sztár árult már női cipőt és dolgozott dohányföldön is, egy sor szerepről pedig még azután is lemaradt, hogy már nagyon befutott? De legalább a malaca híres lett.

A(z) "George Clooney" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Ismét lép a "víruslabor": most a támogatásokat emelik

A koronavírus-járvány negatív szociális hatásainak ellensúlyozása érdekében Ausztriában - amelyet Orbán Viktor korábban Magyarország víruslabor megnövelik a családtámogatásra szánt összegeket - jelentette be Susanne…

Ismert személy

George Clooney:„Jóvátehetetlen hibát követtünk el Amallal a gyereknevelésben”

Egészen 2013-ig George Clooney volt az egyik legnagyobb nőcsábász, de minden megváltozott, mikor megismerte a későbbi feleségét, Amal Alamuddint, majd 2017-ben megszülettek az ikreik. A boldog szülők azonban, saját…

 

Kategória ajánló