Genf hírek

Nagyvilág › Genf

Jövőre is elmaradhat a Genfi Autószalon?

20.05.28 10:59

A svájci kormány feltételekhez kötné a 2021-es szalon megtartásához igényelt hitelt, ám ezt a szervező elfogadhatatlannak tartja.

Van egy ország, ahol „gyakorlatilag összeomlott az egészségügy”

20.05.22 16:52

Jemen egészségügyi rendszere gyakorlatilag összeomlott, miközben a koronavírus-járvány egyre terjed a polgárháborús országban - közölte pénteken az ENSZ genfi hivatala, sürgős adományfelhívást intézve a nemzetközi közösséghez.

Az egészséges életmódot támogatja a Nob és a Who

20.05.19 02:43

Az egészséges életmód támogatását is szolgálja a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (Nob) és az Egészségügyi Világszervezet (Who) együttműködési megállapodásának megújítása.

Megnyitottak a svájci iskolák - Ezek az első tapasztalatok

20.05.11 20:25

Svájci gyerekek ezrei tértek vissza hétfőn az iskolába, sokan izgatottak voltak, hogy a koronavírus miatt majdnem két hónapos szünet után újra találkozhatnak az osztálytársaikkal, bár néhány szülőnek vannak aggodalmai - írja a Reuters.

Hatalmas elismerés! Magyar kutató kapott rangos nemzetközi díjat a CERN-ben

20.05.05 20:30

Magyar kutató kapott rangos nemzetközi kitüntetést: Nemes Frigyes János fizikus is elnyerte az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet (CERN) CMS kísérletének díját, a CMS Eredményességi Díjat.

WTO: visszaesik a globális kereskedelem az idén

20.04.10 12:31

A genfi székhelyű szervezet szerint egyelőre nehezen felmérhető a járványnak a globális gazdaságra gyakorolt hatása.

Who: Meghaladta a félmilliót a fertőzöttek száma a világon

20.03.27 20:54

„Ha az ápolók veszélynek vannak kitéve, akkor mindannyian veszélynek vagyunk kitéve” – mutatott rá Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz.

A(z) "Genf" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Jövőre is elmaradhat a Genfi Autószalon?

A svájci kormány feltételekhez kötné a 2021-es szalon megtartásához igényelt hitelt, ám ezt a szervező elfogadhatatlannak tartja.

Ország

Svájcban tér vissza Nagy-Bujdosó Nóra

Csütörtökön jelentette be a svájci BBC Troistorrents együttese, hogy szerződtette Nagy-Bujdosó Nórát. Nagy-Bujdosó Nóra az elmúlt évad végén köszönt el a magyar élvonaltól. Az utolsó szezonjában az NKE-FCSM Csata színeiben az…

Autós

Egy 8 éves kisfiú és az édesapja sérült meg a soltvadkerti balesetben

Egy nyolcéves kisfiú is megsérült, amikor két személyautó karambolozott Soltvadkerten. Egy öttagú kiskőrösi család utazott abban a személyautóban, amelynek egy Opel nem adta meg az elsőbbséget és összeütköztek. A baleset…

Autós

Koronavírus elleni küzdelem: az Audi Hungaria 100 millió forintot adományoz a régiónak

Mi segítünk, hogy ők segíthessenek: az Audi Hungaria hat egészségügyi és szociális intézménynek nyújt támogatást a sikeres koronavírus elleni védekezéshez. A mai napon Alfonz Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának…

 

Kategória ajánló