Generali hírek

Márka › Generali

Jönnek a nyári vízkárok – minden harmadik magyar intézi a kárbejelentést okoseszközön

20.05.19 10:34

Kevesen tudják, hogy a vezetékes vízkárok évről évre az élen szerepelnek a leggyakoribb lakáskárok listáján. A Generali 2020 első negyedévében közel fél milliárd forintnyi összeget fordított az ezekből eredő költségek fedezésére. A kárrendezés…

Óvatosan az online vásárlással: minden harmadik magyart ért már cybertámadás

20.05.08 10:47

Évek óta hasít az online vásárlás a hazai lakosság körében, mára a magyarok 33 százaléka költi a pénzét rendszeresen webáruházakban a Generali Biztosító legújabb felmérése szerint. A tendenciát erősíti a világjárvány okozta bezártság is, azonban…

Generali kutatás: Minden harmadik magyart ért már cybertámadás

20.05.07 09:52

Évek óta hasít az online vásárlás a hazai lakosság körében, mára a magyarok 33 százaléka költi a pénzét rendszeresen webáruházakban a Generali Biztosító legújabb felmérése szerint.

A magyarok 43 százaléka kötne új életbiztosítást

20.05.06 05:40

A magyar válaszadók 32 százaléka érzi úgy, hogy alulbiztosított a koronavírus negatív következményeivel szemben – derül ki a Generali Biztosító globális reprezentatív felmérésének hazai adataiból. A járvány komoly változást hozott a mindennapjainkba:…

Koronavírus: a magyarok kétharmadának csökkent a bevétele

20.05.01 08:49

Négyötödük már április elején is úgy látta: tovább romolhat a helyzete. A Generali felméréséből az is kiderült, hogy mindössze egyharmaduknak nem változtak meg a mindennapjai.

A Generali ingyenes életbiztosítást kínál a magyar egészségügyi dolgozóknak

20.04.30 10:38

A Generali Biztosító a koronavírus járvány kitörése óta dolgozik azon, hogy valamelyest enyhíthesse a járvány hatásait mind ügyfelei, mind pedig a szükséghelyzetben lévők életében.

Több százmillió forint kárt okozhattak a hétvégi szélviharok

20.04.27 14:13

A biztosítók az elmúlt hétvége szélviharai után több százmillió forintnyi kárral számolnak, kifizetéseik összege az időjárás miatt idén már majdnem akkora, mint tavaly a nyári viharszezont követően.

A Generali lélegeztető gépeket és 20 millió professzionális maszkot szerzett be a koro-navírus helyzet kezelésére

20.04.03 09:32

Az orvostechnikai eszközök és a maszkok beszerzése a március 13-án a koronavírus helyzetre létrehozott rendkívüli nemzetközi alapból származó adományoknak köszönhetők. Az első lélegeztető gépeket már leszállították Olaszország Lombardia…

A(z) "Generali" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Jönnek a nyári vízkárok – minden harmadik magyar intézi a kárbejelentést okoseszközön

Kevesen tudják, hogy a vezetékes vízkárok évről évre az élen szerepelnek a leggyakoribb lakáskárok listáján. A Generali 2020 első negyedévében közel fél milliárd forintnyi összeget fordított az ezekből eredő költségek fedezésére. A…

Gazdaság

Elég jól meg Babis volt cégének, ami miatt az EU is az orrára koppintott

Csaknem megháromszorozódott éves összehasonlításban a cseh Agrofert holding adózott nyeresége tavaly - közölte Karel Hanzelka, a holding szóvivője a cseh hírügynökséggel az MTI szerint.

Ország

Tenisz: verseny híján mindkét bokáját megoperáltatta

Fabio Fognini olasz teniszező úgy döntött, hogy kihasználva a sportvilág kényszerszünetét, megműtteti mindkét bokáját, amelyek már évek óta fájdalmat okoznak neki.

Nagyvilág

Újabb aggasztó dolog derült ki a koronavírusról

Egy Birminghami Egyetem vezetésével folytatott vizsgálatból kiderült, hogy a koronavírus-fertőzés nagyobb kockázatot jelent műtéteknél, mint bármilyen más körülmény. Jelentősen megnő ugyanis a beavatkozásuk utáni halál kockázata.

 

Kategória ajánló