Generáció hírek

Életmód › Generáció

Tartsuk kordában az időskori cukorbetegséget

20.03.29 13:25

Civilizációs betegségnek számít a cukorbetegség manapság. Kialakulása összefügg a környezeti hatásokkal, stresszes, mozgásszegény élettel, helytelen táplálkozással, káros szokásokkal és genetikai tényezőkkel. Napjainkban a társadalom elöregedése…

Jön a szupergyors mobilozás

20.03.28 16:55

Újabb korszakba lép Magyarországon a mobiltechnológia ötödik generációja.

Nem érinti a PlayStation 5 rajtját a koronavírus

20.03.28 08:01

A Microsofthoz hasonlóan a Sony sem számol azzal, hogy el kell halasztani a következő generációs konzoljának premierjét a koronavírus miatt. A játékaik fejlesztését azonban még érzékenyen érintheti a járvány.

Zöld utat kapott a szekszárdi Generációk parkja

20.03.27 17:34

Ajánlati kötöttségek meghosszabbításáról is döntött ülésén az ÉSZ tagokból álló Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság (GVB).

Ügyesebbek az idősebbek a környezetvédelemben, mint a fiatalok

20.03.26 13:43

Úgy tűnik, hiába hirdetik hangosan a környezetvédelmet és a klímaváltozás elleni harcot a fiatalok, az idősebb generációk még mindig jobbak benne – legalább is ez derül ki egy friss tanulmányból, ami a britek környezettudatos törekvéseit vizsgálta.

Miért nem veszik komolyabban a koronavírust a fiatalok és az idősek?

20.03.26 12:31

Pszichológiai okai lehetnek annak, hogy az X generáció, azaz az 1965 és 1980 között születettek sokkal komolyabban veszik a pandémiát, mint a baby boomer generáció, vagy a millenniumi korosztály.

A világ egyik legnagyobb teljesítményű vállalati rendszerének fő komponenseit a Dell Technologies adja

20.03.25 16:49

A Dell Technologies adja a világ legnagyobb teljesítményű ipari szuperszámítógépe, a HPC5 lelkét az Eni környezetbarát adatközpontjában. A 2. generációs Intel Xeon Scalable processzorokkal működő szuperszámítógépes infrastruktúra példátlan…

Már bemutatkozásakor kompatibilis lehet a BMW autóival az Apple CarKey

20.03.25 15:10

Az Apple legújabb mobiltelefonos operációs rendszerén már javában dolgoznak a külső fejlesztők, az új lehetőségek között pedig szerepel a CarKey funkció, amely iPhone vagy Watch készülékünket digitális autókulccsá változtatja. A legfrissebb hírek…

Csupa szív virágos jótékonyság

20.03.25 11:29

Több ezer család megélhetése forog kockán csak a díszkertészeti ágazatban a koronavírusos világjárvány miatt. A több generáció óta vágott virág-, virágpalánta-, és díszfaiskolai termesztéssel foglakozó kertészetek, e termékek értékesítésével…

A(z) "Generáció" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

A 60 év felettieket segíti a Richter

Összefognak a Richter Egészségváros és a Proaktív 19 program szervezői, hogy a járvány alatt segítsék az idősebb generációt.

Márka

Íme, az Xbox Games with Gold júniusi kínálata – Az egyik játékban még az emberiséget is pusztíthatjuk

Könnyed nyári szórakozás Már megint elérkeztünk a hónap végére, ami azt jelenti, hogy az Xbox Games with Gold-előfizetők is megtudhatják, mi-mindent kapnak júniusban.

Infotech

Megérkezett az LG 2020-as K okostelefon sorozata

Már Magyarországon is megvásárolhatók az LG legújabb K-sorozatába tartozó K61, K51S és K41S jelű középkategóriás mobilok.

Infotech

Komfortos kiszolgálás

A koronavírus-járvány hatalmas lendületet adott a digitalizációnak, és az online szolgáltatások szerepe felértékelődött. De mennyire is vagyunk digitálisan érettek? El tudják engedni az emberek az üzletben vásárlás élményét, és…

 

Kategória ajánló