Generáció hírek

Életmód › Generáció

PS4-játékok, amik profitálhatnak a PS5 hardveréből

20.04.19 15:28

A száz legkedveltebb PlayStation 4-játékot szinte már biztos, hogy a megjelenéskor vinni fogja az új konzol, de mi a helyzet a generáció többi, nem elhanyagolható részével? Erről és hasonló kérdésekről elmélkedett a Digital Foundry csapata.

Böjte Csaba ismét elindította a Szerelem Tanösvényt - A párválasztás előtt álló fiatalokhoz és a házaspárokhoz is szól

20.04.17 14:25

A ferences rendi szerzetes több állomáson keresztül mutatja be a közösségi oldalán, magyar idő szerint mindennap 11.00 órától, mennyire fontos a mai világban a megfelelő párválasztás. Szeretné, ha a felnövekvő generációk gyermekeiket…

A BMW és a virtuális autóverseny

20.04.17 11:37

A bajor prémiumgyártó az öt legnagyobb virtuális csapattal kötött iránymutató együttműködést.

A Bajkál-tó jegén tette próbára hibrid modelljeit a Lexus

20.04.15 21:07

A modelljeinek legendás megbízhatóságáról, és a világ legfejlettebb, negyedik generációs öntöltő hibrid elektromos hajtásáról ismert Lexus húzott egy merészet.

Generációk válasza a krízisre – online beszélgetések gazdasági témákról

20.04.14 20:25

A Romániai Magyar Közgazdász Társaság online programsorozatot indít Facebook-oldalán, ahol különböző gazdasági témákról hallgathatnak meg előadásokat csütörtökönként.

Kerek évfordulót ünnepel a legendás balatonfenyvesi cukrászda

20.04.13 11:40

A 60. szezonjukra készülnek a balatonfenyvesi Osváth Cukrászdában. A családban már a hetedik generáció dolgozik a cukrász szakmában. A koronavírus járvány miatt azonban az idei jubileumi idénykezdést elhalasztották. Az Osváth család egy fenyvesi…

Ujhelyi: Isten talán megbocsát, én nem

20.04.12 12:03

„Atyám, bocsásd meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek.” Lukács 23,34. Ez a húsvét tényleg más, mint a korábbiak – a miniszterelnöknek igaza volt. És nem csak azért, mert a mi, békéhez szokott generációnk soha nem látott körülményekkel néz…

A(z) "Generáció" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

A 60 év felettieket segíti a Richter

Összefognak a Richter Egészségváros és a Proaktív 19 program szervezői, hogy a járvány alatt segítsék az idősebb generációt.

Márka

Íme, az Xbox Games with Gold júniusi kínálata – Az egyik játékban még az emberiséget is pusztíthatjuk

Könnyed nyári szórakozás Már megint elérkeztünk a hónap végére, ami azt jelenti, hogy az Xbox Games with Gold-előfizetők is megtudhatják, mi-mindent kapnak júniusban.

Infotech

Megérkezett az LG 2020-as K okostelefon sorozata

Már Magyarországon is megvásárolhatók az LG legújabb K-sorozatába tartozó K61, K51S és K41S jelű középkategóriás mobilok.

Infotech

Komfortos kiszolgálás

A koronavírus-járvány hatalmas lendületet adott a digitalizációnak, és az online szolgáltatások szerepe felértékelődött. De mennyire is vagyunk digitálisan érettek? El tudják engedni az emberek az üzletben vásárlás élményét, és…

 

Kategória ajánló