GDP hírek

Gazdaság › GDP

GDP-arányosan Magyarország fordítja a legtöbb pénzt kultúrára

19.09.01 07:39

A taót felváltó előadóművészeti többlettámogatási rendszer a korábbinál kiszámíthatóbb, visszaélésektől mentes, követhető helyzetet teremtett, amelyben valamennyi érintett szféra megtalálta a maga útját - hangsúlyozta Fekete Péter…

Kiderült, mitől nő ennyire a magyar gazdaság

19.08.30 09:52

Szezonálisan és naptári hatással igazítva 5,2%-kal nőtt a magyar gazdaság a második negyedévben - jelentette a KSH. Az adat 0,1 százalékponttal magasabb, mint az előzetesen közölt. Mivel a nyers szám (4,9%) és a csak naptári hatással...

A második negyedévben évi 2,0 százalékkal nőtt az amerikai GDP

19.08.29 17:10

Az első becslésnél kisebbre, évesített 2,0 százalékra módosította az Egyesült Államok második negyedévi GDP-növekedési adatát a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete a Bureau of Economic Analysis (BEA) csütörtökön publikált…

Pesszimistábbak a cseh pénzügyminisztériumban

19.08.29 08:37

Váratlanul rontotta szerdán a cseh gazdasági növekedésre vonatkozó előrejelzését az idei és a jövő évre a cseh pénzügyminisztérium - írja az MTI.

18,8 százalékkal nőttek a beruházások a második negyedévben

19.08.28 13:58

A fejlesztések volumene 18,8 százalékkal haladta meg a múlt év időszakának szintjét, amikor 16,2 százalék volt emelkedés – jelentette csütörtökön a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Csökkent a német GDP

19.08.27 10:04

Csökkent a német bruttó hazai termék az előző negyedévihez képest a német szövetségi statisztikai hivatal szerint.

Új negatív csúcsot döntött a magyar egészségügy

19.08.26 15:31

Először esett be a GDP 7 százaléka alá az egészségügyre fordított kiadás, ebből is csak 4,8 százalékot áll az állam.

Csökkent a német Gdp a második negyedévben

19.08.26 10:13

A második negyedévben csökkent a német bruttó hazai termék az előző negyedévihez képest a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis végleges adatokra támaszkodó keddi publikációja szerint.

Folytatódik az amerikai-kínai kereskedelmi háború

19.08.22 17:07

A kínai árucikkekre kivetett legutóbbi amerikai büntetővámok miatti ellenlépésként Kína mintegy 75 milliárd dollár értékű amerikai importcikkre vet ki pótvámot - közölte a kínai kormány vám- és adóügyekért felelős bizottsága pénteken.

A(z) "GDP" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Áder János: a vízválság az emberiség drámája - Hírösszefoglaló

Javította idei és jövő évi magyar GDP-növekedési előrejelzését az IMF. Nem ül be Tarlós István leköszönő főpolgármester a Fővárosi Közgyűlésbe.

Gazdaság

Áder János: a vízválság az emberiség drámája - Hírösszefoglaló

Javította idei és jövő évi magyar GDP-növekedési előrejelzését az IMF. Nem ül be Tarlós István leköszönő főpolgármester a Fővárosi Közgyűlésbe.

Nagyvilág

Még a héten megállapodás születhet a Brexitről

Az ország uniós tagsága megszűnésének részleteit rögzítő dokumentumról intenzív tárgyalások folynak az Európai Unió és az Egyesült Királyság között.

Közélet

A piaci hiteleknek köszönhető a növekedés

KSH: a piaci hitelek növelték a lakáshitel-állományt az első félévben.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló