GDP hírek

Gazdaság › GDP

Negyvennégy éves mélypontra eshet Kína idei GDP-növekedése

20.04.14 12:08

A koronavírus miatt Kína idei gazdasági növekedése 44 éves mélypontra gyengülhet, a lelassuló gazdaságot a jegybank várhatóan több újabb intézkedéssel élénkíti az év végéig - vélték elemzők.

Orbán Ceausescu nyomában

20.04.12 02:40

„Lélegzetelállító kijelentést tett tegnap Orbán Viktor, ami – nem szégyellem a kifejezést használni – paranoiára utal” – reagált portálunknak Felcsuti Péter közgazdász a miniszterelnök tegnapi szavaira, miszerint „vörös vonal” a számára a GDP három…

Finanszírozási kórkép – mennyit költenek a magyarok egészségügyre?

20.04.11 14:35

Magyarországon a teljes egészségügyi kiadás a GDP 6,6 százalékára rúgott 2018-ban az OECD-statisztika szerint. Ez huszonkét éve nem látott mélypont. Az OECD-adatokból az is kiderült, hogy az egészségügyi kiadásokon belül a közvetlen lakossági…

Mszp: A Gdp 3 százalékát sem éri el a kormány gazdaságélénkítő csomagja

20.04.09 13:43

Az Mszp azt javasolja, hogy a nyugdíjprémium kifizetését most tavaszra hozza előre a kormány és biztosítson 6,5 százalékos nyugdíjemelést.

100 milliárd dolláros bukás – ez már Magyarországot is érinti

20.04.08 20:22

Magyarország járműipari kitettsége igen erős, mind a GDP-t, mind a külkereskedelmet illetően. Éppen ezért különösen aggasztó, hogy a koronavírus ezt az iparágat is súlyos visszaeséssel sújtotta.

6 forintot gyengült az euró, 357 forintra esett

20.04.08 10:32

Gigantikus forgalom a magyar tőzsdén és sikertelen emelkedési kísérlet. Kormányzati, MNB bejelentések sora.

A(z) "GDP" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

EU-prognózis: Mélyebb gazdasági recesszió várható

Magyarországra vonatkozóan a prognózis szerint a GDP idén 7 százalékkal csökken a tavalyi 4,7 százalékos növekedés után.

Gazdaság

EU-prognózis: Mélyebb gazdasági recesszió várható

Magyarországra vonatkozóan a prognózis szerint a GDP idén 7 százalékkal csökken a tavalyi 4,7 százalékos növekedés után.

Nagyvilág

Mélyebb gazdasági visszaesést jósol az EU

Az Európai Unió gazdasága a gyors és átfogó uniós és tagállami reagálás ellenére idén mély recesszióba süllyed a koronavírus okozta járvány miatt, és mivel a rendkívüli intézkedések feloldása a vártnál visszafogottabb, a válság a…

Gazdaság

A Bozsik Stadion is kap egy gigászi állatszobrot a tövébe

A Fradi sasát, az NFL-es Falcons sólymát és az MNB szobrait készítő Szőke Gábor Miklós műve.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló