Gázai övezet hírek

Nagyvilág › Gázai övezet

Az izraeli rendfenntartók erővel távolítottak el zavargó palesztinokat az al-Aksza mecsettől

18.07.27 20:40

Az izraeli rendfenntartó erők hangbombákkal, erőszakkal távolították el a palesztinokat az al-Aksza mecset melletti Mecsetek teréről, miután zavargások törtek ki a pénteki muzulmán ima után és a palesztinok köveket dobáltak – jelentette az izraeli katonai…

Izrael válaszcsapást mért a Hamász célpontjaira

18.07.26 07:58

Három palesztin meghalt, amikor az izraeli hadsereg válaszcsapást mért a Gázai övezetet uraló radikális iszlamista Hamász szervezet állásaira. Fotó: Youtube Ezt megelőzően palesztin fegyveresek a Gázai övezet határánál izraeli katonákra lőttek –…

Már madarakat is használnak a gázai palesztin szélsőségesek arra, hogy tüzet okozzanak Izraelben

18.07.17 16:34

Már madarakat is használnak a gázai palesztin szélsőségesek arra, hogy tüzet okozzanak a gázai határ izraeli oldalán - írja a The Times of Israel című angol nyelvű honlap kedden a hatóságokra hivatkozva.

Három napig sem tartott a tűzszünet a Gázai övezetben

18.07.17 11:04

Izrael lezárta a Gázai övezet áruforgalmi átkelőhelyét Kerem Salomnál, és ezzel felfüggesztette az övezetbe irányuló gáz- és üzemanyag szállítást - jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet.

A(z) "Gázai övezet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés