Gázai övezet hírek

Nagyvilág › Gázai övezet

Katar újabb segélyt küldött a Gázai övezetbe

18.12.08 08:52

Katar újabb tizenöt millió dollár (4,2 milliárd forint) támogatást küldött a Gázai övezetet ellenőrzése alatt tartó Hamász palesztin iszlamista szervezetnek, amely a pénzből pénteken kifizette mintegy húszezer civil tisztségviselőjének elmaradt járandóságát.

Összecsapások voltak a Gázai övezet határánál

18.12.01 09:19

Sokan megsérültek a palesztin tiltakozók és az izraeli katonák közötti összecsapásban

Lemond Avigdor Liberman izraeli védelmi miniszter

18.11.14 12:24

Bejelentette lemondását Avigdor Liberman izraeli védelmi miniszter szerdán, egy nappal azután, hogy Izrael tűzszüneti megállapodást kötött a Gázai övezetet uraló, radikális iszlamista Hamász szervezettel – jelentette a helyi média. Liberman…

Megállapodott a tűzszünetről Izrael és a Hamász

18.11.13 11:42

A Gázai övezetet uraló radikális iszlamista Hamász és Izrael között megállapodás született a tűzszünetről - jelentette az izraeli katonai rádió kedd este.

Megint háborús övezetté vált Dél-Izrael

18.11.13 07:42

A tízes tévé jelentése szerint még a Holt-tenger mellett lévő Ein Gediben is működésbe léptek hétfő délután a légvédelmi eszközök, noha ilyen ott soha nem fordult elő egyik eddigi gázai háború idején sem.

Mozgósít az izreali hadsereg: súlyosodik a válság a Gázai övezetben

18.11.13 05:33

Fél nap alatt közel háromszázhetven rakétát indítottak a palesztin Gázai övezetből izraeli településekre, Izrael ugyanakkor mintegy százötven csapást mért a Gázai övezetet irányító Hamász radikális iszlamista szervezet célpontjaira – jelentette a tízes…

A(z) "Gázai övezet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Harminc palesztin tüntetőt lőttek meg izraeli katonák a Gázai övezet határán

Harminc palesztin kapott lőtt sebet izraeli katonák által leadott lövésektől a Gázai övezet és Izrael közötti határ mentén tartott újabb pénteki tüntetéseken.

Ország

A Hamász elítélte a hallei zsinagóga elleni támadást

Elítéli a támadást a palesztin szervezet, amely öngyilkos merényletek tucatjait követte el.

Ország

Gal Gadot lengyel zsidómentőt fog alakítani

Gal Gadot izraeli színésznő férjével produkciós céget alapít, amelynek első projektje egy lengyel nőről fog szólni, aki több ezer zsidó gyereket mentett ki a varsói gettóból. 

Közélet

Karácsony: Méltó ez az alkalom Tarlós távozásához

Névsorolvasással kezdődött és azzal is ért véget a Fővárosi Közgyűlés szombat esti rendkívüli ülése, amelyet Tarlós István főpolgármester szombat este 9 órára hívott össze. A Városháza előtt, majd később odabenn is, tüntetés zajlott.

 

Kategória ajánló