Gabona hírek

Gazdaság › Gabona

Többismeretlenes egyenlet a búzaárakra

19.01.28 20:27

A növényolajok és az utóbbi két-három hónapban a tejzsírok ára is lejtőre került, a gabonaárak pedig a tavalyi növekedés után most stagnálnak.

Egyre növekszik az ukrán gabonaexport

19.01.27 18:15

A Magyarországgal szomszédos Ukrajna agráriuma kedvező évet zárt, és 2019-re is hasonló eredményeket várnak.

Korszerűsíti dunaföldvári malmát a GOF Hungary Kft.

19.01.23 03:33

Több mint 500 millió forintos projekt keretében korszerűsíti dunaföldvári malmát a nyíregyházai székhelyű Gabona- Olajos és Fehérjenövények Termelését Koordináló (GOF Hungary) Kft. – közölte a cég ügyvezetője az MTI-vel. Szurovcsák András…

Óriásit drágultak a zöldségek

19.01.14 10:05

Az állati termékek ára csökkent, de ez sem tudta ellensúlyozni, hogy a növényi termékek árai megugrottak.

Egyiptom felvásárolja a szerb gabonát

19.01.13 11:08

–  Szerbia újból meghódítja az egyiptomi piacot – jelentette ki Branislav Nedimović mezőgazdasági miniszter két napos egyiptomi látogatásának eredményeit ecsetelve.

Romokból építették újjá a Magtárházat Balatonakaliban

18.12.26 17:53

Több, mint 48 millió forintból teljesen megújult Balatonakaliban a Magtárház. Régi vágya teljesült a településnek a központban található Magtárház felújításával, amit évtizedeken át gabona tárolására, majd raktározásra használtak. Nem volt víz, sem…

A(z) "Gabona" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Greenpeace: A Mátrai Erőmű környékén szennyvíz folyik a patakokban

A hvg.hu pedig talált egy csövet, ami az ipari területre, a Mátrai Erőmű és a Viresol gabonakeményítő-üzem határához vezetett, és útközben látszott, hogy a cső egy helyen hibás, folyadék spriccel belőle, pont a Nyiget-patak partjánál.

Gazdaság

Pálinkát hozott a Mikulás a Mezőgazdasági Múzeumban

Műtárgyként állítja ki az elmúlt hat év legjobb pálinkáit a Magyar Mezőgazdasági Múzeum. A Vajdahunyad Várának vitrinjébe többek között feketeberkenye, jázmin szőlő és piros vilmoskörte pálinka került. A termékek kiállítását a Pálinka…

Ország

Az ENSZ elítélte Oroszországot a Krím megszállásáért

De üdvözölték, hogy elengedik a 24 ukrán tengerészt, akit tavaly vettek őrizetbe.

Megye

Sikerdarabokkal várja a színház a debreceni közönséget

Debrecen – A Pál utcai fiúk, a Padlás és a Csárdáskirálynő is műsoron lesz, és nem marad el ad a Budapest Klezmer Band koncertje sem.

 

Kategória ajánló