Gabona hírek

Gazdaság › Gabona

Hyseed. A Hibridkalászosok Haszna Változó Termesztési Környezetben.

19.07.26 12:51

A Saaten-Union Hungária Kft. nemesítési, technológiai és gyakorlati szempontból egyaránt egyedülálló őszikalászos-programot ajánl a gabonát termelő gazdaságok figyelmébe (1. ábra).

100 millióból épül magtározó Békés megyében

19.07.25 09:06

100 millió forintos fejlesztési projekt keretében épít gabonatisztítót és magtározót a bucsai székhelyű Indiancorn Kft. A gabonatermesztéssel foglalkozó Békés megyei agrárvállalkozás részben állami támogatással, részben pedig hitelből fedezi…

A gabonalobbi univerzális erkölcse

19.07.23 15:42

A gabonalobbi „univerzális erkölcse“ egy magát végleges igazságnak hazudó egyszerű önkényes akarat, politikai mozgalom, semmi több.

Hamarosan elkezdődnek a szélmalom felújítási munkálatai

19.07.22 15:30

Teljesen felújítják a Gabonamúzeum területén álló szélmalmot. Az átalakítás különlegességét többek között az adja, hogy újra kell zsindelyezni a malom tetejét, emellett az épület négy új, fából készült szélvitorlát kap majd.

Gabonatábla és kombájn lángolt Győrben

19.07.17 15:57

Háromhektáros területen égett ma délután a tarló és a lábon álló gabona Győr külterületén, Somosmajornál. A tűz egy kombájnra is átterjedt.

Tizenhét kis gabonasikló kelt ki a debreceni állatkertben

19.07.12 14:59

Debrecen - Négy színben pompáznak a Nagyerdei Kultúrparkban kelt gabonasiklók. Tizenhét kis gabonasiklóval bővült az állatkert állománya.

Gabonatáblába csapódott egy Ford kisteherautó Egyházasrádóc közelében

19.07.09 09:54

Megsérült a vezetője annak a kisteherautónak, ami a 86-os főúton áttért a szemközti sávba és gabonatáblába csapódott.

A(z) "Gabona" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Greenpeace: A Mátrai Erőmű környékén szennyvíz folyik a patakokban

A hvg.hu pedig talált egy csövet, ami az ipari területre, a Mátrai Erőmű és a Viresol gabonakeményítő-üzem határához vezetett, és útközben látszott, hogy a cső egy helyen hibás, folyadék spriccel belőle, pont a Nyiget-patak partjánál.

Gazdaság

A könyv: Arculat és identitás

V. Németh Zsolt, az Agrárminisztérium kiemelkedő nemzeti értékek felügyeletéért felelős miniszteri biztosa mondott köszöntőt az „Arculat és identitás 2. Vezető magyar márkák tradicionális múlttal és innovatív jelennel”…

Ország

“Ez itt Ukrajna” felkiáltással vertek agyba-főbe 6 szerb kamionsofőrt a határon

Az ukrán-román határon, Nevetlenfalu és Halmi (Halmeu) közötti határátkelőnél történt

Megye

Évzáró karácsonyi ünnepséget tartottak a Debreceni Egyetemen

Debrecen - A Debreceni Egyetem folyamatosan fejlődik, nemzetközi viszonylatban is egyre eredményesebb – így értékelték az évet az intézmény vezetői a csütörtöki karácsonyi ünnepségen. A rendezvényen az egyetem…

 

Kategória ajánló